Pretraži

Otkriven detalj koji je malo ko znao: Autor hita „Sava i Dunav“ je popularni izvođač koji je pesmu posvetio svojoj izabranici

Showbiz
1
teodora popovska, relja torino

Jedan od najpopularnijih parova mlađe generacije na našoj sceni su svakako Teodora Popovska i Relja Torinno.

Teodora se proslavila na TikToku i tamo stekla više od 400 hiljada pratilaca, dok je Relja Torinno jedan od osnivača Generacije Zed.

Njihova ljubavna priča zanimljiva je mnogima, s obzirom na to da je razlika između mladog para 7 godina, kao i da je Teodora snimkom na kom plače u maloj, crnoj haljini nakon što se Relja nije pojavio na dogovorenom sastanku pokupila brojne simpatije svojih pratioca, ali i saosećanje od devojaka koje su se nekada našle u sličnoj situaciji.

Ipak, par je na kraju uplovio u srećnu vezu u kojoj uživaju i dan danas, a uporedo rade i na zajedničkoj muzičkoj karijeri.

Relja i Teodora imaju iza sebe tri velika hita, a ono što je zanimljivo jeste da je Relja i pre veze sa Teodorom imao nekoliko svojih pesama, ali je i tekstopisac brojnih hitova Generacije Zed koje danas slušamo.

Jedan od njih je i pesma „Sava i Dunav“ koju izvode Henny i Breskvica. Ova pesma je objavljena pre godinu dana pokupila je brojne simpatije publike i danas broji više od 70 miliona pregleda, a tekst ove balade sa kojim su se mnogi poistovetili je napisao upravo Relja Torinno i posvetio ga Teodori.

Piki moj, stigao sam kući sad. Radili smo ovu pesmu za Henija i Breskvicu, posvetio sam tekst nama. Napisao sam je za nas jer mislim da će ostati večna“, napisao je Relja svojoj devojci, dok je ona dodala „Ovakve pesme se pišu u 6 ujutru“ .

teodora popovska, relja torinno
Foto: Instagram printscreen/t.popovska

Upravo ove pesme su se dotakli Relja i Teodora u najnovijem izdanju Quiza i otkrili da li postoje još neki tekstovi koje je mladi izvođač posvetio svojoj izabranici.

“ ‘Sava i Dunav’ je bila baš posvećena pesma, ovo ostalo je sve bilo nešto drugačije“, započeo je on, a potom se i Popovska nadovezala.

„Da, mene je to šokiralo. Ja sam mislila da ljudi koji pišu pesme, da im je svaka pesma posvećena i onda tako u nekim momentima, kada smo Relja i ja ušli u vezu, on piše neke tekstove, ja gledam šta je ovo, za koga je ovo i onda kada sam videla kako ide pisanje tekstova, on stavi slušalice i pita šta se rimuje uz ‘tuga’?“, rekla je Teodora.

„Ja gledam to kao film, gledam to kao neki scenario. Slušam neku pesmu, metaforički napravim neku priču i odredim o čemu će da se radi. Nikada ne radim posvećene pesme, samo je ‘Sava i Dunav’ posvećena i posvećena je njoj“, priznao je Relja.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz