Pretraži

Ovakvu je retko viđamo: Edita pokazala kako izgleda bez TRUNKE šminke, neočekivanim izdanjem iznenadila fanove (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna pevačica Edita Aradinović pokazala se u potpuno prirodnom izdanju i oduševila pratioce.

Poznato je to da je Edita od početka svoje karijere prošla kroz brojne transformacije, a neretko je otvoreno i pričala o korekcijama kojima se podvrgla.

Iako je pevačica mišljenja da svako treba na sebi da promeni nešto čime nije zadovoljan, ona je jednom prilikom priznala da je previše pala pod uticaj društvenih mreža, te da je želela da izgleda kao devojke sa Instagrama, međutim da je shvatila da to nije nešto što njoj leži.

„Moje lice definitivno ne trpi botokse i bilo kakva prepumpavanja i ako sam ja u nekom periodu života želela da izgledam kao svi na Instagramu i to sam i uspela, počela sam da izgledam kao svi. Shvatila sam da meni to lično ne stoji i onda sam to sve istopila i sada ako bude bilo potrebe, kada budem bila starija i kada se bude više videlo, verovatno ću da čačkam“, rekla je Edita tom prilikom za IDJTV portal.

Kada se radi o stilu i frizuri pevačica je i na ovim poljima prošla kroz brojne promene, pa smo do sada imali priliku da je vidimo kao plavušu, crvenokosu, brinetu i crnku, u popularnom „baggy“ stilu, ali i u elegantnim izdanjima. Ona se nedavno na promociji Nikolijinog albuma „Lavina“ pojavila sa prirodnom kosom i zbog svog neobičnog izdanja izazvala oduševljenje okupljenih.

Svojim najnovijim storijem na Instagramu, Edita je pokazala i da nema problem da se pokaže u opuštenom izdanju i bez šminke, što se ne može reći za sve njene koleginice sa estrade.

Ona se usnimila u košarkaškom dresu, bez trunke šminke kako igra uz pesmu i oduševila svoje pratioce prirodnim izgledom.

Foto: Instagram printscreen/editaaradinovic

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz