Pretraži

Ljubav Blejk Lajvli i Rajana Rejnoldsa ne prestaje da oduševljava svet: Ovo pravilo je njihova tajna za srećan brak, a jedan dogovor NIKADA nisu prekršili

Showbiz
0
rajan rejnolds, blejk lajvli

Holivudska zvezda Blejk Lajvli javno je progovorila o odnosu sa suprugom, pa otkrila koje pravilo je njena tajna za 12 godina srećnog braka.

Jedna od najcenjenijih glumica današnjice Blejk Lajvli poznata po svojim maestralnim ulogama na filmskom platnu i televiziji, javno je govorila o svom odnosu sa suprugom i kolegom Rajanom Rejnoldsom, pa je otkrila da je jedno pravilo tajna dugog i srećnog braka koji traje više od decenije, a u kom je poznati par dobio četvoro dece.

Gostujući u emisiji kod svoje dobre prijateljice Amber Tamblin, glumica je govorila o odnosu sa suprugom, u prvi plan ističući njihov prvobitni dogovor kog se drže i danas i zbog koga je brak Blejk Lajvli i Rajana Rejnoldsa simbol idealnog.

„Još na početku zabavljanja, možda već na drugom viđenju, dogovorili smo se da nikada ne radimo u isto vreme kako bismo mogli da damo prioritet našem odnosu. Kad je Rajan snimao, ja sam putovala s njim, i obrnuto. Drugačije ne bismo uspeli“, priznala je zanosna plavuša, pa dodala kako je ponekad to pravilo bilo jako teško ispoštovati:

“Bilo je neophodno mnogo rada i razgovora, usklađivanja obaveza i planiranja finansija. Za neke projekte jednostavno nismo bili raspoloživi”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

Nakon što su se odlučili da uđu u, sada već harmoničan brak, Blejk je imala zahtevniji raspored od Rajana. Ona je u tom periodu snimala popularnu tinejdž seriju „Tračara“, zbog čega je očekivala od svog partnera da se prilagodi njenim obavezama.

„Navikla sam da naporno radim, radim i radim. Ne umem drugačije. Naročito je to bilo izraženo u vreme serije „Tračara” kojoj sam dala šest godina života. Ponekad smo snimali tri epizode odjednom“, priznala je ona.

“Ako Rajan snima na Tajlandu, a ja u Vankuveru, nema šanse da se vidimo. Jednostavno, to je nemoguće. Taj problem smo uvideli na početku i predupredili njegovo štetno dejstvo. Delujemo kao tim i za sada nam dobro ide. Deca su stalno sa nama. Porodica je na okupu, i tamo gde smo svi zajedno, tamo je dom. Dakle, bilo da smo u Španiji, u Juti ili u Njujorku, mi se ne razdvajamo”, tvrdi Blejk.

Inače, glumica koja se proslavila ulogom Serene u „Tračari“, uglavnom govori samo o svojim poslovnim poduhvatima, a veoma retko o svom privatnom životu, pa se predpostavlja da je njena izjava u emisjiji “Further Ado” rezlutat dugogodišnjeg druženja sa autorkom i glumicom Amber Tamblin.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz