Pretraži

Adriana Kadar se priklonila najnovijem trendu, pa iznenadila drastičnom promenom – evo kako sada izgleda! (VIDEO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/adrianakadar

Trend koji ne izlazi iz mode već godinama i koji je uvek popularan naročito u toplijim mesecima je definitivno „balayage“ tehnika farbanja, kojoj se sada priklonila i jedna naša popularna influenserka.

Što se tiče proleća i leta 2024. godine karamel pramenovi će po predviđanjima frizera obeležiti ovu sezonu. I dok su bogate, čokoladne nijanse bile apsolutni trend u hladnijim mesecima, sada je pravi trenutak da braon boje prošarate sa nešto toplijim tonovima.

Korišćenje „balayage“ tehnike je pravi način da vaša kosa izgleda sveže, živahno i spremno za sunce, a karamel pramenovi će dati pravu dubinu i dimenziju vašoj frizuri, a ova nijansa idealna je za one devojke koje ne žele da budu previše svetle, ali ni previše tamne.

@world.of.hairstyles Caramel balayage 🤎. #fyp #fypシ #foryou #foryoupage #fypシ゚viral #pourtoi #hairstyle #explor #tiktok #tiktoklover #100k #longhair #balayage ♬ Pelele – Morad

Ova francuska tehnika zahvalna je zbog dugotrajnosti boje, a s obzirom na to da pramenovi ne počinju od samog vrha temena, već su prošarani celom dužinom kose, ni održavanje nije zahtevno. Šest do dvanaest nedelja je idealno za održavanje, ali svakako je najbolje da sa svojim frizerom isplanirate svaki korak i kada se radi o boji, ali i o negi kose.

@taylorhartmann_hair love me a lil hair painting appointment 🤭 #wellafreelights #caramelbalayagehighlights #colormeltingtechnique #wellacolortouchtoner ♬ Let me prove my love to you – Delfina 🫶🏽

Popularna influenserka Adriana Kadar odlučila se na drastičnu promenu, te se priklonila najnovijem trendu, a njena transformacija iznenadila je mnoge.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adriana Džehverović (@adrianakadar)

Adriana je nakon izblajhane kose postala brineta i uspešno oporavila svoju kosu, zbog čega su joj njeni pratioci neretko tražili savete na ovu temu. Međutim, ona je sada odlučila da skrati svoju kosu, pa joj je uz karamel tonove dodala dimenziju koju je naglasila stepenastim šišanjem.

Ona je ceo proces pokazala na svojim društvenim mrežama i podelila utiske.

„Pišite utiske. Ja sam prezadovoljna, tek sad shvatam koliko me je dugačka kosa zatvarala i izgledala jeftino“, napisala je influenserka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adriana Džehverović (@adrianakadar)


BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence