Pretraži

Mahrina progovorila o odnosu sa Henijem, pa otkrila zašto je bila u medijskoj ilegali (VIDEO)

Showbiz
0
Foto:IDJTV

Popularna pevačica Marina Cvetković, poznatija kao Mahrina, progovorila je o nedavno povlačenju iz javnosti, ali i odnosu sa nekadašnjim dečkom, osnivačem Generacije Zed, Henijem.

Nakon što je zauzela drugo mesto u prvoj sezoni najviralnijeg muzičkog takmičenja IDJShowa, Mahrina je nastavila uspešno da gradi svoju karijeru na muzičkom nebu i iza sebe ima velike hitove koji danas broje milionske preglede na muzičkim striming platformama.

Iako je neko vreme bila u medijskoj ilegali, mlada pevačica se vratila sa tri nova projekta. Dve numere, „Mahala“ i „Koje boje“, su već ugledale svetlost dana, dok će publika uskoro imati priliku da uživa i u njenom duetu sa koleginicom iz prve sezone, Erminom.

Mahrina je sada gostovala u najnovijem izdanju emisije „One On One“, u kojoj je odgovarala na pitanja sa društvenih mreža, te je najpre progovorila o razlozima povlačenja iz javnosti.

„Ne mislim da je to dobar način da održim karijeru, ali iskreno u tom trenutku nisam razmišljala o tome šta je dobar način, već sam samo pratila svoje osećaje. Osećala sam da treba da se povučem jer sam i sama prolazila kroz takvu fazu, tako da nisam želela da privlačim ili ne privlačim pažnju na sebe, samo sam želela da se sama sredim u svojoj glavi i da nastavim dalje kako treba“, otkrila je ona.

Sam početak Mahrinine karijere obeležila je njena veza sa Henijem, izvođačem i jednim od osnivača Generacije Zed. Oni su nakon raskida po svemu sudeći ostali u dobrim odnosima, a sada je pevačica otkrila da li postoji mogućnost saradnje između njih dvoje.

„Ne isključujem nikada tu mogućnost jer imamo jednu dobru pesmu, pa videćemo, nikad se ne zna.“

Šta je to još otkrila o odnosu sa bivšim dečkom Dinom, potencijalnim duetima, ali i planovima za dalju karijeru pogledajte u novom „One On One-u“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz