Pretraži

WhatsApp omogućava korišćenje istog naloga na više telefona

Hi-Tech
0
Photo: pixabay.com

Prema izveštajima sajta WABetaInfo, WhatsApp uvodi funkciju pod nazivom „companion mode“ koja je za sada dostupna određenim beta korisnicima. WhatsApp će omogućiti podešavanje i korišćenje istog WhatsApp nalog na četiri uređaja istovremeno.Ova funkcija je dostupna samo u najnovijoj beta verziji WhatsApp-a, (verzija 2.22.24.18) i predstavljena je samo nekim beta testerima.

Što se tiče podešavanja, kada instalirate WhatsApp na novi telefon, opcija će se pojaviti u meniju sa tri tačke u gornjem desnom uglu (na Android-u, funkcija još nije dostupna na iPhone uređajima), zatim povezivanje sa drugim uređajima biće omogućeno skeniranjem QR koda.

„Companion mode“ prvo je testiran u prethodnoj beta verziji WhatsApp-a, ali je tada bio dostupan samo na tabletima. Sada je to moguće isprobati i na mobilnim uređajima. Takođe, vredno je napomenuti da je opcija dugo dostupna u desktop verziji WhatsApp-a, koja omogućuje lako povezivanje sa aplikacijom za telefon.

Prednosti sinhronizacije WhatsApp-a na više uređaja su prilično očigledne. Sve poruke i datoteke uvek će biti dostupne, bez obzira na kom uređaju otvorite WhatsApp.

„Companion mode” je i dalje ograničen na beta verziju. Međutim, sve deluje da će se uskoro naći kod većine korisnike WhatsApp-a.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Hi-Tech