Pretraži

Skupio hiljadu dinara za studio, pa promašio refren: Nucci otkrio kako su izgledali njegovi muzički počeci, pa priznao da nije imao podršku

News
1
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nucci važi za jednog od omiljenih muzičara sa naše scene, a u prilog tome idu brojke koje on ima na svojim pesmama koji su pravi hitovi. Ipak, ono što mnogi ne znaju jeste kakvi su zapravo bili njegovi počeci u muzičkoj industriji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NUCCI (@nucciovde)

Osim što gradi veoma uspešnu muzičku karijeru, Nucci je jedan od muzičara koji je ulagao i u svoje obrazovanje, a kako sam ističe, studiranje mu je veoma pomoglo u muzičkom svetu, jer je uspeo da nauči korisne stvari koje može da koristi u svom poslu.

U “Voštcastu“ Nucci je otkrio da je završio isti fakultet kao i popularan muzičar Relja Popović, te da je njegov izbor pao na Fakultet za medije i komunikacije, smer “Odnosi sa javnošću“, što je više puta u toku ovog gostovanja istakao da mu je pomoglo u karijeri.

Pored toga on je ispričao i kako je izgledao početak njegovog bavljenja muzikom, da li je imao podršku, ali i kada je shvatio da je zapravo uspeo u muzici.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NUCCI (@nucciovde)

“Bio sam treći, četvrti razred i tata me je uvek vodio na koncerte i gledao sam Iron Maiden i Zvonka Bogdana, znači svuda sam bio i krenuo sam da pišem tekstove kad je Marčelo izbacio album, pa sam ja kroz to i te koncerte krenuo da se ložim na muziku. I kad je bio onaj beef Kanje Vest i 50 cent ko će da proda više albuma, ja sam išao u tržni centar da kupim dva albuma 50 centa koliko mi je on bio jači“ – rekao je Nucci i nastavio:

“Dođe osmi razred i ja čujem da jedan lik iz bloka Aleksa snimio pesmu i kaže mi drugar iz odeljenja da ga zna i ja rekao “Buraz molim te pitaj ga kako je uspeo da dođe u studio da snimi pesmu da je pusti na Jutjubu“ i on kao pitaću ga i on mi da broj od Nidže Bleje u to vreme, a ja Nidžu slušam u tom momentu i sećam se dobio sam broj. Na odmoru ga pozovem i on kaže “halo“, ja prekinem reko j**ote to je Nidža Bleja. I zovem ga sutra ponovo reko “E ćao, dobio sam broj, ja bih da dođem u studio – može ‘ajde dođi, soma dinara termin sat vremena“. Ja osmi razred soma dinara, a ti za užinu dobiješ 150-200“, ispričao je Nucci.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NUCCI (@nucciovde)

U nastavku gostovanja je otkrio i kako je izgledao njegov prvi odlazak u studio, ali i kako su njegovi drugari iz škole reagovali na to da se upustio u muzičke vode.

“Tada se nije snimala muzika kao sad, ja sam se oduševio kada sam čuo da imam opciju da odem u neki studio i ja ništa, od užine malo po malo, odem ja u taj studio soma dinara,  neki mikrofon, gluva sobica kod njega na gajbi, ja na neki bit sa neta snimam kaže on „brate promašio si refren! Gde sam promašio refren? Pa čuješ kako ide matrica, ovde ti je mesto za refren, ‘ajde ja ću da ti pomognem malo“. Ja to snimim, kaže „sedi malo sad ću to da sredim da smiksam“. Za sat vremena sam sredio, smiksao sve kao i lik pusti, kad sam ja čuo svoj glas na matrici, ja ne mogu da ti opišem taj osećaj, odmah kući, on mi na flešku prebaci, okačim to na Jutjub u subotu uveče. Dolazim u ponedeljak u školu… To je nerealno koliko ja nisam imao podrške, nije da pravim žrtvu od sebe vidite gde sam sad, ali dolazim u školu sav srećan u tom trenutku pesma ima 2000 pregleda, devojčice su bile u fazonu “a top“, a dečaci ono likovi u fazonu “vidi ga ovaj pevač, profesorka slušajte ovo i onda dođe do nje pušta, može on da vam otpeva nešto za trojku“, to je bilo do te mere da su bili kao “prebićemo te“, baš je bilo ono…“, otkrio je Nucci.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NUCCI (@nucciovde)

Detalj koji možda mnogi nisu znali, a Nucci je otkrio u podkastu jeste da je njegov muzički put trajao čak 10 godina dok se nije probio na sceni.

“Ja sam deset godina snimao muziku dok nije izašlo “Bebo 1“, pa 2011. sam snimio tu prvu pesmu, a 2020.  je izašla “Bebo“. Nastavio sam ja da izbacujem, mene je to toliko radilo, al’ da ja ništa nisam uradio u tome ja biih zauvek bio znaš “onaj Nićpa“, ali ja sam samo išao iskreno tome i toliko mi je drago što se ovo desilo, to je jedini momenat da imam malo osvetoljubivu crtu, zato što je bilo surovo, ali nikada se na to nisam obazirao i toliko mi je drago sada kada sigurno prate šta se dešava“, zaključio je Nucci.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News