Pretraži

ZAINTRIGIRAO FANOVE: Voyage novom fotografiju najavio dugoočekivani projekat (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/voyage.mp3

Popularni izvođač Voyage nakon velikog koncerta koji je za beogradsku publiku priredio sa kolegom Nućijem, otišao je na odmor u Dubai.

On odatle gotovo svakodnevno objavljuje brojne slike i snimke, te smo između ostalog, imali priliku da vidimo da je na ovaj odmor otišao sa devojkom Tamarom Kujačić. Iako se o njihovoj vezi spekulisalo još od leta, ovo je prvi put da njih dvoje na svojim društvenim mrežama dele zajedničke fotografije.

Po svemu sudeći, ovaj par uživa u svim čarima Dubaija, a mladi izvođač je posle letnje sezone nastupa i priprema za veliki koncert otišao na preko potrebni odmor.

Ipak, njegovi fanovi se sada pitaju šta se dešava sa dugoočekivanim albumom o kome je Voyage već nekoliko puta govorio. On je izbacio jednu solo pesmu „Svrati“, kao i duet sa Merom „Block life“, ali je najavljivao i druge duete, saradnje, kao i solo pesme, te svi sa nestrpljenjem očekuju njegov prvi solo album.

Čini se da je on sada, na svom Instagramu, dao malu naznaku da se na ovom projektu i dalje radi. Naime, Voyage je objavio fotografiju sa jedne terase u Dubaiju, a ispred njega su novčanice sastavljale jednu reč „Album“.

Foto: Instagram printscreen/voyage.mp3

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz