Pretraži

Priključila se svetskom trendu: Dunja Jovanić u potpuno neočekivanom izdanju podelila urnebesnu priču (FOTO)

Influence
0
dunja jovanić
Foto: Instagram printscreen/imfashionbeba

Dunja Jovanić priključila se svetskom trendu koji osvaja mreže!

Nova godina donela je i nove trendove, a jedan od njih je definitivno „mob wife“ estetika koja osvaja društvene mreže, naročito TikTok, munjevitom brzinom.

Ova estetika je prilično drugačija od „clean girl“ estetike koja je obeležila godinu za nama, te nije po svačijem ukusu, ali svakako privlači veliku pažnju poslednjih nekoliko nedelja.

„Mob wife“ estetika podrazumeva jaku dramatičnu šminku, kako na očima, tako i na ustima, velike komade nakita, usku odeću i bunde, zbog čega ćete svakako biti primećeni i upadljivi.

@trovlov Heard we’re in our mob wife era #mobwife #mobwifeaesthetic #outfitideas #styleinspo #nycinfluencer ♬ Mob Wife Energy Activate – The Sweet Paisana

Brojne svetske zvezde i popularni influenseri polako se priključuju trendu, a ova estetika počela je polako da se širi i na Balkan.

Sada je i jedna od naših najpopularnijih influenserki Dunja Jovanić, pokazala kako se polako priprema za ovaj trend. Ona je, naime, od svoje čuvene baka Mire pozajmila jedan komad odeće koji će definitivno upotpuniti svaki njene autfit.

„Pretpostavljam da su svi do sada čuli da će navodno 2024. godina biti „mob wife“ estetika. Dakle mob wife je žena nekog kao polu krimi džimija koja ima previše šminke, previše svega i naravno da uz to ide bunda. Ja sam mnogo više ‘clean girl’, nego ‘mob wife’, ali rekoh ajde, možda bih ispratila trend. Setim se ja da Mirka ima bundu koju mi je obećala, samo što mi je kroz testament nije ostavila. Ja reko ‘Mirka mogu li ja da uzmem bundu, pa ću ti je vratiti?'“, započela je Dunja priču u svom stilu, a potom otkrila sve o urnebesnoj reakciji njene bake.

„Kako se Mirka zagrcnula, kao da sam joj tražila ne razumete šta. Tako da ‘mob wife’ by Mirka je ovde. Ovo je njena bunda od pre 40 godina sigurno“, završila je ona uz snimak sebe u bundi.

dunja jovanić
Foto: Instagram printscreen/imfashionbabe

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence