Pretraži

“To je sve, samo ne tačno“: Dunja Jovanić otkrila tajnu influensera, pa pokazala kako zaista izgleda snimanje za društvene mreže (FOTO)

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:imfashionbabe

Dunja Jovanić je otkrila svojim pratiocima jednu stvar o influenserima koju možda mnogi nisu znali do sada.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dunja Jovanic (@imfashionbabe)

Naša poznata influenserka ne prestaje da niže svoje uspehe u svetu influensinga, što dokazuju i njene mnogobrojne saradnje sa raznim brendovima.

Ona svakodnevno sa svojim pratiocima deli fotografije i snimke iz svog života, a neretko pokazuje i realnu sliku svog privatnog i poslovnog života, bez ikakvog pretvaranja i glume, a to je uradila i ovog puta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dunja Jovanic (@imfashionbabe)

Iako mnogi smatraju da je u životu influensera sve lako i glatko, Dunja je pokazala kako stvari zapravo funkcionišu.

Naime, Dunja je objavila jedan snimak koji je pripremala za objavu na društvenim mrežama, a dok je pričala ispred kamere, u jednom trenutku krenula da greši i zaustavila snimak.

Obično takve pokušaje snimaka poznati ne objavljuju na društvenim mrežama, ali Dunja je želela da pokaže i realnu stranu influensinga i da prikaže kako to zapravo izgleda.

Foto:Printscreen/Instagram:imfashionbabe

-Inače, ko god misli da se storiji snimaju iz prve, to je sve osim tačno, bar kad sam ja u pitanju – napisala je Dunja na svom Instagram storiju.

Svakako, činjenica je da je Dunja jedna od retkih javnih ličnosti i influenserki koje prikazuju život „bez filtera“, pa nema sumnje da njeni fanovi s nestrpljenjem iščekuju svaku novu objavu u kojima im rado pokazuje sve zanimljivosti iz svog života.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News