Pretraži

Janko napravio prekršaj zbog kog je deportovan, Uki Q uživala u vožnji luksuznih automobila: Kako se naši influenseri provode u Dubaiju, omiljenoj destinaciji domaćih zvezda

Showbiz
3
Foto: Instagram

Jedna od omiljenih turističkih destinacija je postao Dubai, kog su u poslednje vreme posetili brojni influenseri i poznate ličnosti sa naših prostora.

Kao najnaseljeniji grad u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Dubai je doživeo najveću ekspanziju i razvoj krajem 20. i početkom 21. veka, a danas zbog svoje arhitekture predstavlja privlačan turistički grad.

Pored brojnih istorijskih znamenitosti, Dubai ima arhitekturu koja oduzima dah, ali i uzbudljiv noćni život, neverovatne nebodere i najveće tržne centre na svetu zbog čega je najprivlačniji mlađoj populaciji koja uživa u luksuznim sadržajima koje ova metropola ima da ponudi.

U samo poslednjih par meseci, ovaj grad je postao omiljena destinacija naših influensera, te smo imali priliku da vidimo brojne doživljaje i avanture iz vanvremenskog Dubaija.

1. Stefan Janković Janko

Popularni jutjuber Janko je ovu destinaciju posetio pre godinu dana, a jedan od njegovih zapaženijih klipova koje je snimio za Jutjub jeste upravo ovaj iz Dubaija, a influenser nije propustio priliku da i tamo upadne u nevolju, te je na kraju završio deportovan iz ovog grada.

On je naime odlučio da zbog kontenta skoči u fontanu kod Burdž Kalife, što je najstrože zabranjeno, zbog čega je neko vreme proveo u pritvoru. Kako je sam naveo, njemu je rečeno da je on prvi koji se na tako nešto usudio, a između ostalog dobio je i kaznu od 12.000 dolara.

Pre nego što je došlo do ove nesrećne situacije, Janko je uspeo nekoliko dana da uživa u čarima ovog grada, a kao jedno od stvari koje treba doživeti izdvojio je safari u pustinji Dubaija.

Dubai Safari Park je dom više od 3000 životinja i podeljen je na više različitih delova u kojima su smeštene određene vrste životinja, te nudi bezbroj interaktivnih ekskurzija za sve ljubitelje životinja. Obilazak pustinje i domova ovih životinja je moguć vožnjom kvadova, ali i klasičnim jahanjem kamila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefan Janković (@stefan_jankovich)

2. Anna Lazarević

Jankova devojka i popularna infleunserka Anna Lazarević takođe je posetila Dubai, ali godinu dana pre svog izabranika. Ona je ovde dobila priliku da provede malo više vremena od jutjubera, a samim tim i poseti mnogo više atrakcija, među kojima se kao posebno privlačna izdvojila „Miracle Garden“.

Ova neverovatna bašta prostire se na 72 hiljade metara kvadratnih i otvara se početkom zime, kada visoka temperatura koja je karakteristična za Dubai opadne za nekoliko stepeni. Više od decenije, Čudesna bašta se može pohvaliti sa više od 150 miliona cvetova, ali i brojnim sadržajem koji doprinosi celom iskustvu.

Polje suncokreta, ogromni cvetni sat koji pokazuje vreme, selo Štrumfova, tunel kišobrana, Jezerski par sa flamingosima, verni prikaz jednog od najpoznatijih aviona na svetu „Emirats A380“ napravljen od cveće, samo su neke od atrakcija koje možete videti u ovoj bašti, a u čemu je i sama Anna imala priliku da uživa.

Influenserka je svoje iskustvo zabeležila fotografijom ogromnog dvorca potpuno prekrivenog cvećem i paunom napravljenog od najšarenijeg buketa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Lazarevic (@annalazarevic2)

3. Uki Q

Una Kablar je Dubai posetila krajem oktobra prošle godine i to kako bi proslavila rođendan svog dečka, jutjubera Luxa. S obzirom na to, njihovo iskustvo u ovom gradu je bilo malo drugačije, te se par više okrenuo provodu i izlascima nego klasičnim znamenitostima.

Oni su uživali u vožnji skupocenih automobila koji se mogu iznajmiti u Dubaiju, brojnim noćnim izlascima i večerama u luksuznim restoranima, a kao jedno od neponovljivih iskustava koje možete sebi priuštiti u ovom gradu izdvojili su i provod na jahti, na kojoj su proslavili rođendan mladog influensera.

Pored toga, Uki je obišla i brojne tržne centre u Dubaiju, koji su poznati širom sveta po veličini, luksuzu i posebnim modelima najpoznatijih svetskih brendova koji se mogu naći samo u ovom gradu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Una Kablar (@uki_q)

4. Voyage

Popularni reper je nakon prvog solističkog koncerta u Beogradu, odlučio da napuni svoje baterije upravo u Dubaiju i to u društvu svoje lepše polovine, mlade Tamare Kujačić.

Mesecima su mediji spekulisali o odnosu ovog para, kao i tome što je Voyage konačno pronašao sreću u ljubavi, a oni su upravo sa ove destinacije podelili svoj eprve zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Mladi par je uživao u sunčanom Dubaiju na plaži i pored bazena brojnih luksuznih hotela, a Voyage je između ostalog ovim gradom provozao skupoceni automobil marke ‘lambordžini’, ali su svoje vreme proveli i na jahti koju je moguće iznajmiti kako bi što bolje osetili luksuz kojim ovaj grad odiše, a između ostalog Voyage i Tamara su takođe uživali u već spomenutom safariju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Voyage (@voyage.mp3)

5. Dunja Jovanić

Poznata kao Imfashionbabe, Dunja često sa svojim pratiocima na društvenim mrežama deli brojne destinacije i putovanja u kojima uživa, ipak njen povod čestim posetama Dubaiju je bio nešto drugačiji. Influenserka je naime nedavno izašla iz veze sa Milošem Mandićem, koji živi i radi u Dubaiju, te je Dunja gotovo svaki mesec imala priliku da poseti ovaj grad i uživa u svim njegovim čarima.

Ona je pokazala i nešto drugačiju stranu ove destinacije, pa je između ostalog pričala o tome i kako je to živeti u jednom od najvećih turističkih gradova na svetu.

Dunja je svojim pratiocima otkrila i ona tajna, skrivena mesta, koje nema svaki turista dovoljno vremena da poseti, a koje vredi videti, kao i manje poznate restorane koji su skriveni dragulj ovog mesta. Pored toga, ona se osvrnula i na već dobro poznate turističke atrakcije uz savete o vremenu kada ih treba posetiti.

Kao jednu od stvari koje morate videti, influenserka je izdvojila akvarijum u Dubaiju, koji je najveći akvarijum na svetu sa više od 300 predstavnika morskog sveta, uključujući ajkule i raže.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dunja Jovanic (@imfashionbabe)

6. Danica Nikolić

Dobro poznato lice IDJTV-a, Danica Nikolić, našla se nedavno turistički u Dubaiju, te je rado sa svojim pratiocima podelila svoja iskustva i lokacije koje ne smete propustiti.

Voditeljka je uživala u plažama i toplom moru ovog grada, ali i u noćnom životu u nekima od luksuznih restorana. Danica je posetila Burdž Kalifu i doživela ovu atrakciju u punom noćnom sjaju.

Ovaj neboder je najviša građevina na svetu sa visinom od 829,8 metara, kojom je 2009. godine prestigao zgradu TaiPei 101 koja je do tada držala ovu titulu. Burdž Kalifa je zamišljena da bude centar oko kog se nalazi Dubai Mall, 30.000 domova, 3 hektara parka, 19 nebodera za život i 12 hektara jezera.

Danice je između ostalog pokazala i okruženje oko Burdž Kalife, kao i jezero i fontanu koja noću oduzima dah.

Komentari (3)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz