Pretraži

Vikend filmski maraton po preporuci Dunje Jovanić: Influenserka otkriva koje filmove bi svako od nas trebalo da pogleda

Popcorn
1
Foto: Instagram printscreen/imfashionbabe

Poznata influenserka Dunja Jovanić na svom Instagram profilu pratiocima je preporučila filmove koji su savršeni za opuštanje vikendom.

Dunja Jovanić je aktivna na društvenim mrežama i redovno deli sa svojim pratiocima detalje iz svog života. Osim toga, njen sadržaj je često vezan za modu i za trendove na društvenim mrežema, a sada je influenserka sa svojim pratiocima, kojih na Instagramu ima skoro 400 hiljada, podelila preporuku za filmove.

Society of the Snow – „Strašan film, ali malo težak za gledanje“

  1. godine let 571 urugvajskog ratnog vazduhoplovstva iznajmljen je da preveze ragbi tim u Čile. U sred puta oni doživljavaju nesreću i padaju u glečer u srcu Anda . Od 45 putnika u avionu samo 16 uspeva da preživi. Zarobljeni u jednom od najnepristupačnijih mesta na planeti , prinuđeni su da pribegnu kanibalizmu da bi ostali živi. Njihov opstanak zavisiće od odluka koje donesu usred ove krizne situacije.

Luca

Film savršen za uživanje sa najmlađima. Luka Paguro je morsko čudovište koje čuva koze u skrivenom delu okeana. On prilikom jedne svoje avanture pronašao sat i džokersku karticu. Sledećeg dana Luka prati trag više ljudskih objekata. On ispoljava na površinu gde upoznaje Alberta, dečaka koji živi na ostrvu, a kom Luka pokazuje da čudovišta mogu da se pretvore u čoveka, sve dok ostanu suvi. Njih dvojica dele nezaboravne avanture. Jedina stvar koja ugrožava njihove doživljaje na italijanskoj rivijeri ispunjenoj sladoledima jeste opasnost da se sazna za Lukinu tajnu.

Awake – „Dva sata nisam mogla da zaspim“

Mladi biznismen Klej mora da se podvrgne operaciji transplatacije srca. Nakon što je dobio anasteziju, on ipak iako uspavan ostaje svestan svega što se događa oko njega i oseća svaki hirugov rez. Zahvaljujući neobičnom medicinskom fenomenu koji se javlja kod jednog od 700 pacijenata pri operaciji, a poznatom kao svesnost pod anestezijom, Klej uspeva da načuje od hirurga koji ga operiše da neko planira da ga ubije. U tom momentu on shvata da može da se osloni samo na svoju suprugu Samantu koju glumi Džesika Alba, a Kejt glumi Džerard Leta.

Osim ovih filmova, Dunja je preporučila i film „American Underdog“ , kao i dokumentarnu seriju The Hidden Lives of Pets. Dunja ističe ova ostavrenja kao jako dobra, a pored njih se osvrnula i na neke starije filmove koji su većini poznati ali koji njoj greju srce.

– Još neki od (uglavnom starih) filmova koje vam preporučujem, koji su lagani za gledanje, limunadice prave i verovatno će vam biti poznati od ranije, ali nekako greju srce – završila je influenserka, pa navela sledeće filmove:

– “ An Unfinished Life“, „Enrico Piaggio – An Italian Dream“, „Share“, „The Descendants“, „The Proposal“, „Pretty woman“ i „Maid in Manhattan“.

film
Foto: Instagram printscreen/imfashionbabe

Nakon ove preporuke na vama je samo da se udobno smestite i da odaberete koji od ovih ostavrenja ćete prvi pogledati.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Popcorn