Pretraži

„Javile su mi se nesigurnosti“: Dunja Jovanić progovorila o životu iza kamere i otkrila koje promene planira na privatnom i poslovnom planu

Influence
0
dunja jovanić
Foto: Instagram printscreen/imfashionbabe

Jedna od naših najpoznatijih influenserki Dunja Jovanić, poznata i pod nadimkom Fešn beba, otvoreno je progovorila o pritiscima sa kojim se suočava gotovo svakodnevno na društvenim mrežama.

Dunja Jovanić je poznata po tome što često sa svojim pratiocima iskreno deli mišljenje i komentariše brojne teme, a neretko deli i privatne pojedinosti iz svog života.

Influenserka tokom godine uzme dva velika godišnja odmora tokom kojih se isključi sa društvenih mreža i posveti sebi, što je i uradila na samom početku godine.

Ona je sada odgovarala na pitanja svojih pratioca od kojih ju je jedan upitao kako se iskreno oseća, te je ona između ostalog rekla kako se oseća posle ovog odmora, ali i koje promene planira da uvede kako na poslovnom, tako i na privatnom planu.

„Početak godine me je baš nešto stisnuo. Pomisao da ću odmoriti 15 ili 20 dana i time nadoknaditi višegodišnji burnout koji vučem je skoro pa smešna. Kao i pomisao da će sve magično da se posloži od momenta kada uđemo u narednu godinu. Shvatila sam da mi je neophodna potpuna reorganizacija u poslu, više ljudi u timu, manje operative, više vremena za mene, jer tada i nastaju sve ideje i osetila sam da su mi se ‘javile’ neke nesigurnosti, sa kojima se borim, koje su verovatno tu godinama, ali sam ih tek sad osvestila“, otkrila je ona, pa priznala kakva očekivanja ima od ove godine.

„Hvala Bogu, na svim ovim stavkama vredno radim, tako da i dalje mislim da će 2024. biti najbolja godina u mom životu, samo da sve ciljeve, želje i pre svega svoju glavu, posložim.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dunja Jovanic (@imfashionbabe)

Jedan od njenih pratioca se osvrnuo i na količinu pozitivne energije koju Dunja prikazuje na svom profilu, a ona je ovo pitanje iskoristila kako bi se osvrnula i na drugu stranu života influensera koju nemamo često priliku da vidimo na mrežama.

„Mislim da je vrlo bitno s vremena na vreme podsetiti ljude na to da nije život instagram. Ja jesam pozitivna osoba, ali tokom jednog dana prođem razne faze, baš kao i svi ostali ljudi. Budem i nervozna i nezadovoljna i nesigurna, u ogledalu sve osim lepa, osam puta snimam jedan te isti story i ne mogu da izgovorim rečenicu… ali je ‘moj posao’ da vam pokažem sjajniju stranu svega toga, koja i jeste sjajna i divna, samo ne traje non stop. Jer zamislite na šta bi moj profil ličio, kada bih se konstano žalila i kukala, umesto pevala, smejala se i prebacivala vam dobru energiju“, istakla je influenserka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dunja Jovanic (@imfashionbabe)

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence