Pretraži

Isplivao snimak star 14 godina: Dunja Jovanić se javnosti prvi put predstavila u muzičkom takmičenju, a evo kako je tada izgledala! (VIDEO)

Influence
1
dunja jovanić

Jedna od najpopularnijih influenserki na našim prostorima, Dunja Jovanić, od svoje rane mladosti je želela da se nađe pod svetlom reflektora, međutim, njen prvi izbor nije bio influensing!

Dunja je dosta puta tokom svoje karijere influensera, duge više od 10 godina, pokazala svoj talenat za pevanje koji je iznenadio mnoge. Kako je isticala u svojim klipovima, pevačka karijera joj je ostala neostvareni san.

Infleunserka je sada na svom Instagram storiju pokazala čemu je na početku služio njen Jutjub kanal koji danas broji više od 170 hiljada pratilaca. Ona je naime u svojim ranim 20tim snimala covere, najčešće stranih pesama, a sada je pokazala jedan koji je uradila na popularnu pesmu Džastina Timberlejka, „Mirrors“.

dunja jovanić
Foto: Instagram printscreen/imfashionbabe

Nakon što je započela svoj blog, a potom i počela redovno da snima za Jutjub, Dunja Jovanić je po svemu sudeći ove snimke arhivirala te se oni sada ne mogu pronaći na njenom kanalu.

Međutim, influenserka je pre 14 godina učestvovala u jednom muzičkom takmičenju koje se više ne prikazuje pod imenom „Stars“. Iako je ovo malo poznata činjenica, snimak njene audicije danas broji više od 80 hiljada pregleda, a Dunja se predstavila pesmom Aleksandre Radović „Život vrati mi“, te je u svom intervjuu istakla da bi joj upravo pohvala ove pevačice u showu najviše značila.

Njoj je u tom trenutku muzička karijera bila najveći san, a ona je između otkrila i zbog čega želi da postane slavna.

„Taj osećaj kada neko zna da ga neko gleda, da ga neko na neki način, da ga neko podržava i to nije jedna osoba, nego veliki broj ljudi“, rekla je ona tom prilikom.

Dunja Jovanić je u pomenutom takmičenju dogurala do polufinala, a ono što je najviše privuklo pažnju njenih fanova danas jeste kroz kakvu vizuelnu transformaciju je influenserka prošla, kao i dokle je stigla svojim trudom i radom.

„Da nisam čula glas nikad je ne bih prepoznala. Dosta sada lepše izgleda i više joj stoji da bude vlogerka“, „Žena ne liči na sebe tada i sada, baš je radila na sebi, sada je prava zvezda u svom poslu“, „Dunja odlično peva, ali drago mi je što se više pronašla u poslu kojim se danas bavi. Naša najuspešnija blogerka je ona, koliko god neki potcenjivali taj posao“, samo su neki od komentara koji su se nizali ispod ovog video snimka.

Dunja Jovanić danas je jedna od naših najpoznatijih influenserki i jedna je od prvih u ovom poslu, sa karijerom dugom više od 10 godina. Nju na Instagramu prati više od 370 hiljada ljudi, pored brojke od 170 hiljada na Jutjubu. Popularna influenserka sarađivala je sa nekim od najvećih domaćih, ali i svetskih brendova, a pre dve godine započela je i sopstveni modni brend. Dunja je pored toga i diplomirani ekonomista.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence