Pretraži

Teya Dora otkrila kako je započela saradnju sa Nikolijom: Napisala joj je pesmu koja je postala OGROMAN hit, a za sve je „kriva“ njena MAMA!

News
0
Foto:Printscreen/Youtube:Južni vetar

Teodora Pavlovska poznatija kao Teya Dora pored toga što je fantastična pevačica, ona stvara muziku i za druge. Jedna od prvih osoba sa kojim je ona radila bila je Nikolija, a Teya Dora je u jednoj emisiji otkrila kako je došlo do njene i Nikolijine saradnje.

Nakon studiranja u Americi na prestižnom fakultetu pod imenom “Berkli“ Teya Dora se odlučila na povratak za Srbiju, kada je stvorila prvu pesmu na srpskom jeziku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TEYA DORA (@iamteyadora)

Kako je Teodora otkrila, za saradnju sa Nikolijom je “kriva“ njena mama, jer je pozvala Nikolijinog menadžera na telefon i predočila sve o Teodori i njenoj pesmi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TEYA DORA (@iamteyadora)

“Kada sam se vratila u Srbiju u jednom trenutku sam odlučila da se oprobam ovde na našoj sceni i napisala sam jednu tu pesmu, ja sam generalno na engleskom pisala, ali slušala sam šta je popularno kod nas i napisala sam tu jednu pesmu. Onda je moja mama pokušala da nađe brojeve menadžera i baš je pozvala eto menadžera od Nikolije, pošto je bio na njenom Instagramu u opisu, ponudila mu pesmu, ispričala o meni i njima se mnogo svidela, to je pesma “Nema limita“ koju je Nikolija uzela i dobila od mene. Jedan veliki hit zapravo i posle toga se nastavila ta saradnja“, otkrila je Teya Dora.

Pesma “Bez limita“ koju je Teya Dora uradila za Nikoliju postala je veliki hit, a ovo je jedna od mnogobrojnih muzičkih saradnji koje je Teodora imala nakon ove pesme.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TEYA DORA (@iamteyadora)

Prisetimo se, Teya Dora je radila sada i na novom Nikolijinom albumu kada joj je prepustila pesmu “Viski“ zbog pobede na Pesmi za Evroviziju.

“To je Teya Dorina pesma, to je inače Ajzi pisao za nju, onda je sve krenulo drugim putem i ta pesma je pripala meni. Ja sam beskrajno zahvalna na tome, mada skoro mi je rekla da je ta pesma od starta trebalo da bude moja. Žanrovski i tekstualno mi je nekako bliža“, ispričala je Nikolija u podkastu “Uskoro otvaranje“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News