Pretraži

“Ta pesma je pripala meni“: Da li ste znali da je ovaj Nikolijin HIT prvobitno bio namenjen drugoj pevačici?

Showbiz
0
nikolija
Foto:Printscreen/Instagram:nikolijaofficial

Nakon izlaska albuma “Lavina“ Nikolija je otkrila da je jedna od pesama zapravo trebalo da bude u vlasništvu druge pevačice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

Od kada je izašao album “Lavina“ Nikolija ne prestaje da obara rekorde što brojke i same pokazuju. Ona je i sama par puta istakla da je ovo album na kom je radila dugo, ali i da je i ona kao izvođač bila vrlo posvećena i involvirana u njegov nastanak.

Nikolija je sada, tokom gostovanja u podkastu “Uskoro otvaranje“, otvoreno govorila o uspehu novog albuma, priznavši i da je jedna od pesama  prvobitno trebalo da pripadne drugom izvođaču.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

Naime, pesmu „Viski“ je trebalo da izvede Teya Dora, međutim zbog pobede na pesmi za Evroviziju, ali i i pesme “Džanum“ koja je potpuno drugog žanra, ona je prepustila pesmu Nikoliji.

“To je Teya Dorina pesma, to je inače Ajzi pisao za nju, onda je sve krenulo drugim putem i ta pesma je pripala meni. Ja sam beskrajno zahvalna na tome, mada skoro mi je rekla da je ta pesma od starta trebalo da bude moja. Žanrovski i tekstualno mi je nekako bliža“, ispričala je Nikolija u podkastu “Uskoro otvaranje“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TEYA DORA (@iamteyadora)

Nikolija i Teya Dora sarađuju još odavno, a upravo je Teya Dora zaslužna za neke od najvećih Nikolijinih hitova koje neumorno svi pevaju iako su izašle pre par godina, ali i dalje traju.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz