Pretraži

“Šta ti je sa usnama, cela si izdeformisana?“ Popularna pevačica na meti oštrih kritika zbog izgleda, fanovi tvrde da je preterala sa korekcijama (FOTO)

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:nicolescherzinger

Popularna pevačica Nikol Šerzinger je oduvek važila za jednu od onih javnih ličnosti čiji dobar fizički izgled ne može da se ospori, ali sada je naišla na mnoge kritike svojih pratilaca.

Bivša članica grupe “The Pussycat Dolls“ iako ima 45 godina i dalje izgleda fantastično, a ona to ni ne skriva.

Na svojim društvenim mrežama ona neretko deli fotografije sa putovanja i iz života, a jednom objavom je sada šokirala sve.

Naime, Nikol je objavila snimak u kom je pokazala kako teku pripreme za dodelu nagrada “WhatsOnStage“ dok je oko nje tim šminkera i frizera.

Ono što je mnogima zapalo za oko jeste njeno lice koje korisnici društvenih mreža komentarišu već par dana.

Šerzingerova je na video snimku bila bez šminke, a neki od njenih pratilaca su primetili da je njeno lice drugačije nego inače, konstatovali su da je ova popularna pevačica preterala sa filerima, što su neki i napisali u komentarima.

“Šta ti je sa usnama“, “Cela si izdeformisana“, “Hitno idi kod lekara“, bili su samo neki od komentara ispod njenog video snimka.

Nikol se nije oglašavala povodom ovih komentara, iako važi za jednu od poznatih ličnosti koja pridaje dosta pažnje svom fizičkom izgledu, a par puta je i istakla da redovno vežba kako bi i dalje ostala u formi.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News