Pretraži

Ponosna na njegov uspeh: Voyage za Dan zaljubljenih nastupao na koncertu poznate pevačice, reperova devojka zabeležila svaki trenutak (FOTO)

News
0
Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Voyage je Dan zaljubljenih proveo radno, ali mu je društvo pravila i njegova devojka Tamara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Voyage (@voyage.mp3)

Popularni mladi izvođač ne prestaje da niže uspehe u muzičkom svetu, te o njegovom radu najviše govore milionski pregledi i brojke, kao i rekordi koje obara na svim platformama.

Mihajlovi hitovi neumorno se puštaju po svim noćnim klubovima, a reper je počeo da nastupa i van granica našeg podnevlja, pa je u poslednjih nekoliko meseci imao zapažen nastup u Bugarskoj, kao i u Italiji, što je za njega veliko zadovoljstvo, kao i brojne internacionalne saradnje koje je ostvario i mnoge koje tek planira.

Da ne prestaje da privlači pažnju kako publike, tako i brojnih kolega imali smo priliku da vidimo i sinoć. Reper je naime bio pozvan da gostuje na koncertu Aleksandre Prijović u Osijeku, čemu se on rado odazvao.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Voyage (@voyage.mp3)

Aleksandra je posle prošlogodišnjih rasprodatih koncerata širom Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije nastavila sa svojom turnejom „Od istoka do zapada“ i ove godine. Poznato je da je pevačica na svojim koncertima ugostila brojne kolege koji su izvodili svoje najveće hitove pred njenom publikom, a sinoć je odlučila sve da iznenadi dovođenjem Voyaga na scenu.

Mihajlo se vrlo rado odazvao njenom pozivu, a prvi kontakt sa Aleksandrom je bio prilično neočekivan, ali i velika čast kako je istakao.

– Mislio sam da je skrivena kamera, nisam mogao da verujem kada me je pozvala. Ovo je zaista veliki spektakl. Odavno nisam osetio ovoliku euforiju. Drago mi je da je Prijovićka prepoznala kvalitet i što je uvidela da možemo da nastupamo zajedno, hvala joj, želim joj mnogo sreće – rekao je Voyage, prenosi Telegraf.

Kada je izašao na scenu publika ga je pozdravila gromoglasnim aplauzom. Reper je najpre u duetu sa Aleksandrom izveo svoju pesmu „Balerina“, koju u originalnoj verziji peva sa Teom Tairović, a potom i neke od svojih mnogobrojnih hitova, a publika se sudeći po snimcima najviše obradovala pesmi “Garava“ koju Voyage izvodi sa svojim kolegom Devitom.

Foto:Printscreen/Instagram:tamarakujacic

Jedan od mnogobrojnih snimaka sa sinoćnjeg koncerta objavila je i njegova devojka Tamara Kujačić vidno ponosna na uspeh svog momka. S obzirom na to da je juče bio Dan zaljubljenih, ona je odlučila da na ovaj način provede praznik i pruži podršku mladom reperu.

Foto:Printscreen/Instagram:voyage.mp3

Ni Voyage nije skrivao svoje emocije, pa je povodom Dana zaljubljenih objavio njihovu fotografiju iz Pariza od pre par meseci na kojoj se drže za ruke i tako pokazao da je ljubav jača nego ikada.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News