Pretraži

„Nikad nisam to krila“: Katarina Grujić važi za jednu od najatraktivnijih pevačica, a jednu estetsku korekciju je oštro demantovala

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/katarinagrujic.doll

Poznata pevačica Katarina Grujić važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na domaćoj javnoj sceni, a neretko se spekulisalo o njenim estetskim korekcijama.

Kaća se po prvi put pojavila u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ 2012. godine i privukla veliku pažnju svojim talentom. Nakon takmičenja, ona je ostvarila uspeh i izgradila uspešnu karijeru koja traje i dan danas, te važi za jednu od najangažovanijih pevačica na našim prostorima.

Katarina je tokom godina prošla kroz brojne promene, te se u medijima više puta spekulisalo o tome da li je i koje estetske intervencije mlada pevačica imala.

Danas važi za jednu od najatraktivnijih zvezda, a fanovi je često komentarišu upravo zbog izgleda. Kaća je imala prepoznatljive crte lice još od prvog pojavljivanja, ipak to nije sprečilo medije da komentarišu promene kroz koje je pevačica prolazila s godinama. Tako se do sada pisalo da je smanjila nos, operisala grudi, povećala usne i uradila takozvani holivudski osmeh, naveo je „Mondo“.

Pevačica se više puta dotakla ovih spekulacija, a od svega navedenog demantovala je operaciju nosa.

„Nikada nisam krila da sam povećala usne i grudi, zdravo se hranim i treniram, tako da ćemo videti za 20, 30 godina šta će biti“, odgovorila je pevačica jednom prilikom na tvrdnje da je „sva izoperisana“.

Katarina Grujić je više puta i na svojim društvenim mrežama delila da redovno posećuje stručnjake za lepote, kao i da svoj izgled nadograđuje filerima i injekcijama.

Popularna pevačica se 2021. godine po prvi put ostvarila u ulozi majke, a nakon porođaja je vrlo brzo uspela da povrati svoju figuru, a mnogi smatraju da je zahvaljujući srećnom braku i majčinstvu Kaća procvetala, te se često mogu pročitati komentari da izgleda bolje nego ikada.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz