Pretraži

„Ovo mi je bilo najbitnije“: Lea Stanković otkrila da je na ozbiljnoj životnoj prekretnici, pa priznala kako se bori sa situacijom (FOTO)

Influence
0
Lea Stanković
Printscreen/Foto:Instagram:lastankovic

Influenserka Lea Stanković je na ozbiljnoj prekretnici u životu, ipak nije sve proteklo glatko kako se nadala.

Poznato je da je Lea 2020. godine upisala prestižni fakultet u Parizu i krenula stopama svoje sestre, Sare Stanković, koja je takođe završila fakultet za marketing u Francuskoj.

U trenutku kada je upisivala fakultet vladala je globalna pandemija korona virusa zbog čega se mlada influenserka nije preselila u Pariz, već je svoje studiranje otpočela onlajn.

Pored strudiranja, Lea je nastavila da se bavi i influensingom, te je upravo u poslednjih nekoliko godina ostvarila neke od najvećih saradnji sa domaćim i stranim firmama i uspela sebi da obezbedi prvu nekretninu u ranim 20tim godinama. Ipak i pored velikog uspeha, ona nije zapostavila svoje obrazovanje i sada je već pri kraju studija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lea Stankovic 👑 (@lastankovic)

Njoj je danas bio, kako je otkrila, poslednji ispit, međutim influenserka se susrela sa nepredviđenim situacijama. S obzirom na to da joj je i ovaj ispit bio onlajn ona je zamolila svoje komšije za 45 minuta tišine, što oni nisu bili raspoloženi da ispoštuju.

„Srećan Dan zaljubljenih svima koji slave. Meni je danas bio finalni ispit, komšije su odlučile da buše pritom ni jedan jedini dan nisu bušili. Glas mi čujete, nemam ga apsolutno, morala sam pola sata da se derem sve sa ovim glasom da bi me i jednu reč čuli. Pritom, ovo mi je najbitniji ispit, najbitnija prezentacija tog ispita, 45 minuta se prezentuje, sve sa ovakvim glasom i sa predivnim komšijom koji buši, iako sam ga zamolila da tih 45 minuta dok mi to sve traje izdrži i ne buši“, otkrila je Lea vidno promukla i iznervirana, a potom u opisu dodala:

„Ako položim ispit ozbiljno ćete mi čestitati“.

Foto: Instagram printscreen/lastankovic

Podsetimo, Lea Stanković nije jedina koja se posvetila i obrazovanju, a šta studiraju neke od naših najpopularnijih influenserki možete pročitati ovde.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence