Pretraži

„364 dana ste varali i flertovali“: Cale oštrim rečima „čestitao“ Dan zaljubljenih, objavom šokirao fanove (FOTO)

Influence
0
Photo: Instagram/cale_official

Pozanti influenser Cale je na svom Instagram profilu je oštro „čestitao“ Dan zaljubljenih, pa prozivkama koje je uputio određenim momcima šokirao fanove.

Cale je veliku pažnju na našoj influens sceni privukao svojim komičnim klipovima, međutim, u poslednje vreme njegov sadržaj je nešto drugačiji. On sada najčešće snima svoje dogodovštine sa najboljom drugaricom i influeserkom Leom Stanković, a na njegovom profilu se, takođe, sve češće mogu pronaći opaske i komentari vezani za aktuelne teme i dešavanja.

Cale nije „poštedo“ ni Dan zaljubljenih, pa je na svom Instagram profilu ostavio oštar komentar koji je šokirao njegove fanove.

– Srećan vam Dan zaljubljenih! Pošto ste 364 dana varali, jurili sa strane, flertovali, komentarisali kako biste „Razvalili“, vreme je da se setite i one jedne pred kojom glumite muškarca sa stavom! Kupite joj nešto jako skupo da može ćurka drugaricama da priča kako ima džentlemena pored sebe! – napisao je on.

Foto: Instagram printscreen/cale_ official

Ova poruka je mnoge iznenadila, a mnogi se pitaju da li je poruka bila posvećena određenoj osobi ili se obratio svima onima koji su se u ovakvoj objavi pronašli.

Podsetimo, nedavno je Cale takođe šokirao porukom koju je uputio bivšim prijateljima. On je tada poručio da je dugo mislio da ima prave prijatelje, ali da nije imao i da ga sada oni mrze jer nije upao u zamke u koje su oni upali. Potom je istakao da oni vole samo dok si u istoj ravni sa njima “ čim poželiš više, bolje, dublje, počinješ da smetaš“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence