Pretraži

SOFIJA MILOŠEVIĆ STAVILA TAČKU NA SPEKULACIJE: Danima se pisalo o njenoj trećoj trudnoći – sada je OTKRILA pravu istinu! (FOTO)

News
1
Sofija Milošević
Foto:Printscreen/Instagram:sofijamilo

Sofija Milošević je na svom Instagram profilu odgovarala na razna pitanja pratilaca, a među njima se našlo jedno o kojem već par dana diskutuju na društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA MILO (@sofijamilo)

Poznata manekenka i influenserka Sofija Milošević jako je posvećena svojoj porodici što se može primetiti i na njenim društvenim mrežama gde redovno objavljuje detalje iz svog života.

Na njenom Instagram profilu su neretko mogu naći fotografije sa decom, ali i fotografije sa partnerom i budućim suprugom, fudbalerom Lukom Jovićem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA MILO (@sofijamilo)

Luka i Sofija su već par godina u vezi, a pored toga imaju i dvoje dece Alekseja i Teodora.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA MILO (@sofijamilo)

Ovih dana se na nekadašnjoj društvenoj mreži “Tviter“, a sadašnjem “X“ povela diskusija zbog jednog Sofijinog storija da je u drugom stanju.

Naime, pratiocima se učinilo da se na jednoj njenoj fotografiji vidi mali trudnički stomak, te su odmah krenuli sa nagađanjima da li manekenka i poznati fudbaler očekuju i treće dete.

Ona je nedavno odgovarala na pitanja na svom Instagram profilu, a je jedno od pitanja bilo je vezano upavo za treće dete, na šta je Sofija odgovorila bez oklevanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA MILO (@sofijamilo)

“Želiš li da sledeće dete bude cura?“, glasilo je pitanje na njenom storiju, na šta je ona  odgovorila  kratko “da“.

Sofija je sada ponovo rešila da odgovara na pitanja svojih pratilaca, a jedno od njih bilo je vezano za spekulacije o njenoj navodnoj trećoj trudnoći.

Foto: Instagram printscreen/sofijamilo

“Jesi li možda trudna?“, upitao je jedan od pratilaca, a Sofija je kao odgovor objavila fotografiju svog ravnog stomaka, uz kratak odgovor:

“Nope“ napisala je Sofija i time stavila tačku na nagađanja o njenoj trećoj trudnoći.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News