Pretraži

„ZAHVALNA SAM BOGU NA OVOJ OSOBI“: U jeku priprema za venčanje, Sofija Milošević se posebnim povodom obratila budućem suprugu (FOTO)

Influence
1
sofija milošević
Photo: Instagram/sofijamilo

Manekenka Sofija Milošević obratila se svom budućem suprugu, fudbaleru Luku Joviću, javno na društvenim mrežama.

Poznati par već više od 4 godine uživa u svojoj ljubav, iz koje su dobili dva sina Alekseja i Teodora, a trenutno planiraju i grandiozno venčanje i to u dve zemlje.

S obzirom na to da je Luka trenutno klubskim obavezama vezan za Italiju, Sofija sa sinovima trenutno živi na relaciji Srbija-Italija, kako bi mogla da nastavi da vodi svoj uspešan posao sa haljinama, ali istovremeno uživa u porodičnom životu kraj partnera.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA MILO (@sofijamilo)

Upravo zbog ovoga, oni su odlučili da se jedno venčanje održi na jezeru Komo u Italiji, a drugo u srpskoj prestonici u toku sledeće godine. U medijima su se nedavno pojavile spekulacije, da je Sofija Milošević angažovala agenciju za organizaciju venčanja koja je organizovala „venčanje decenije“ poznate influenserke i ćerke Lajonela Ričija, Sofije Riči.

I dok odbrojavaju sitno do venčanja, porodica Jović-Milošević danas obeležava poseban dan, Lukin rođendan, te mu se nekadašnja manekenka ovim putem obratila na društvenim mrežama i raznežila sve porodičnim fotografijama koje možete pogledati ovde.

„Zahvalna sam Bogu svaki dan što mi je poslao ovako posebnu osobu… Ljudi traže svoje polovine celog života, a ja sam imala sreću što sam te pronašla tako brzo. Toliko si poseban na toliko načina i presrećna sam što su provesti ceo život sa tobom. Hvala ti što si toliko svoj, hvala ti što brineš o nama i najvažnije hvala ti što nas činiš srećnim. Srećan rođendan ljubavi. Volimo te puno i preponosni smo na tebe. Sofija, Aleksej i Teodor“, napisala je Sofija.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence