Pretraži

„SVI PROŽIVLJAVAMO STRES“: Sofija Milošević otkrila kroz kakve probleme prolaze zbog sina

News
0

Sofija Milošević je na svom Instagram profilu veoma aktivna, a ovog puta ona je otkrila i sa kojim problemima se susreće kao majka dva sina. 

Sofija i njen izabranik, fudbaler Luka Jović  već par godina su u vezi, a pored toga imaju i dvoje dece Alekseja i Teodora. Oni trenutno planiraju i grandiozno venčanje i to u dve zemlje.

Manekenka je sada ispričala da je, kao i mnogoj deci, tako i njenom sinu Alekseju odlazak u vrtić veoma traumatičan.

  • Da li ste i vi istraumirani kada ostavite dete u vrtiću? – glasilo je Sofijino pitanje, čime je podstakla lavinu komentara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA MILO (@sofijamilo)

  • Lakše mi je što nisam jedina. Prvo Aleksej plače, neće da ide, a onda svi mi proživljavamo stres dok ga uvedemo u vrtić, a posle dok mi odemo to je pakao – napisala je, pa dodala:

  • Drugo, stres dok razmišljam da li mu se ne daj bože neće obratiti normalnim tonom, a ne utanjenim tonom kao što mu se svi u kući obraćamo. Da onda ne pričam o drugim noćnim morama u mojoj glavi – zaključila je manekenka.

Podsećamo, ovih dana se na nekadašnjoj društvenoj mreži “Tviter“, a sadašnjem “X“ povela diskusija zbog jednog Sofijinog storija da je u drugom stanju.

Naime, pratiocima se učinilo da se na jednoj njenoj fotografiji vidi mali trudnički stomak, te su odmah krenuli sa nagađanjima da li manekenka i poznati fudbaler očekuju i treće dete.

Ona je nedavno odgovarala na pitanja na svom Instagram profilu, a je jedno od pitanja bilo je vezano upavo za treće dete, na šta je Sofija odgovorila bez oklevanja. Ona je kao odgovor objavila fotografiju svog ravnog stomaka, uz kratak odgovor da nije u drugom stanju.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News