Pretraži

„VENČANJE ME PLAŠI“: Sofija Milošević i Luka Jović staju na ludi kamen, manekenka otkrila sve detalje!

Showbiz
0
sofija milošević
Photo: Instagram/sofijamilo

Nekadašnja manekenka i influenserka Sofija Milošević i fudbaler Luka Jović uskoro planiraju da se upuste u bračne vode.

Prema neimenovanom izvoru, ovaj par koji već neko vreme uživa u ljubavi iz koje su dobili i dva sina, planira da organizuje dve gala svadbe, jednu na jezeru Komo u Italiji, a drugu u srpskoj prestonici.

Sofija i Luka su već nekoliko puta odlagali i pomerali svadbu, ali su se sada konačno odlučili na ovaj korak. Kao i svaka mlada, influenserka želi da svaki detalj bude savršen, te je navodno angažovala poznatu agenciju za organizaciju venčanja, koja je između ostalog organizovala venčanje Sofije Riči koje se smatra svadbom decenije.

Sofija i Luka će se definitivno venčati sledeće godine. Prvu svadbu organizovaće u jednom luksuznom restoranu na jezeru Komo u Italiji, koje je poznato kao odmaralište brojnih holivudskih zvezda. Kako bi sve bilo na vrhunskom nivou, manekenka i fudbaler angažovali su poznatu svetsku firmu za organizaciju venčanja koja je organizovala svadbu Sofije Riči, ćerke američkog pevača Lajonela Ričija. Poznata američka manekenka i njen izabranik venčali su se u aprilu na Azurnoj obali u Francuskoj i to je bila najglamuroznija svadba ove godine iz svetskog džet-seta“, naveo je izvor za „Informer“ i istakao da par neće štedeti novca za gala venčanje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA MILO (@sofijamilo)

Sofija Milošević je sada po prvi put progovorila o velikim planovima, te je priznala da oseća tremu zbog predstojećeg slavlja.

“ Venčanje me plaši u smislu da imam neku pozitivnu tremu. Nadam se da će sve biti onako kako smo zamislili. To će biti dan kada mi želimo da okupimo prijatelje koji su nama najbliži i da proslavimo jedan nezaboravan dan ili dva i da će to biti događaj koji ćemo mi svi mi zauvek da pamtimo „, rekla je ona u emisiji „Exkluziv“.

Sofija je ranije navela kako bi nakon svadbe volela i po treći put da se ostvari u ulozi majke, kao i da bi posle dva sina volela da dobije ćerkicu.

Kad prođe svadba, onda ćemo da radimo i na trećem detetu. Bilo bi lepo da, posle dva sina, dobijemo i jednu devojčicu. Luka bi voleo da ima četvoro dece sa mnom. Pošto ima sina iz prvog braka, to je petoro! Ja bih da se zaustavimo na troje, ali on mašta o velikoj porodici“, ispričala je manekenka tom prilikom.

sofija milošević
Foto: Instagram printscreen/sofijamilo

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz