Pretraži

PRAZNIČNA ATMOSFERA U DOMU SOFIJE MILOŠEVIĆ: Manekenka sa sinovima uživa u novogodišnjoj dekoraciji, prizorom raznežila fanove (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/sofijamilo

Sofija Milošević je na svom Instagram storiju podelila niz fotografija iz porodičnog doma i prizorom raznežila sve svoje pratioce.

Manekenka neretko na svojim društvenim mrežama deli fotografije iz svog života, a vrlo često se među njima nađu i fotografije njenih sinova.

Očigledno da Sofija i te kako uživa u porodičnom životu, a u prilog tome govore i nežne fotografije snimljene tokom najlepših trenutaka koje provodi sa svojim naslednicima.

Ovog puta manekenka je na svom Instagram storiju podelila fotografije iz svog porodičnog doma, a tom prilikom pokazala je da u njihovom domu već uveliko vlada prava praznična euforija.

Foto:Printscreen/Instagram:sofijamilo

Na jednoj od fotografija se vidi Sofijina jelka koja je prepuna ukrasa i izgleda magično, dok je na sledećim storijima pokazala kako joj sinovi pomažu oko novogodišnje dekoracije, a ovaj prizor oduševio je njene brojne pratioce.

Foto:Printscreen/Instagram:sofijamilo

Prisetimo se, o venčanju Luke Jovića i Sofije Milošević dosta se spekulisalo, a manekenka je sada odlučila da konačno javno progovori o ovoj temi.

Venčanje me plaši u smislu da imam neku pozitivnu tremu. Nadam se da će sve biti onako kako smo zamislili. To će biti dan kada mi želimo da okupimo prijatelje koji su nama najbliži i da proslavimo jedan nezaboravan dan ili dva i da će to biti događaj koji ćemo mi svi mi zauvek da pamtimo„, rekla je ona u emisiji „Exkluziv“.

Sofija je ranije navela kako bi nakon svadbe volela i po treći put da se ostvari u ulozi majke, kao i da bi posle dva sina volela da dobije ćerkicu.

Kad prođe svadba, onda ćemo da radimo i na trećem detetu. Bilo bi lepo da, posle dva sina, dobijemo i jednu devojčicu. Luka bi voleo da ima četvoro dece sa mnom. Pošto ima sina iz prvog braka, to je petoro! Ja bih da se zaustavimo na troje, ali on mašta o velikoj porodici“, ispričala je manekenka tom prilikom.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz