Pretraži

„ZASLUŽUJEŠ SAMO NAJBOLJE“: Katarina Grujić uputila nežne reči suprugu, pa otkrila tajnu njihovog skladnog braka

Showbiz
0
Foto: Printscreen Instagram/gobeljamg7

Katarina je više puta do sada isticala koliko se ona i Marko slažu, te da je njihova tajna isključivo u razumevanju i poštovanju.



Danas Marko proslavlja svoj 31. rođendan, a pevačica mu je ovim povodom posvetila objavu na Instagramu i uputila reči koje su raznežile sve.

Život piše romane, često se i sami iznenadimo koliko u knjizi ima sreće, radosti, tuge, lepih i onih manje lepih trenutaka. Za tvoj 31. rodjendan život je ispisao završetak jednog divnog poglavlja, jedne najveće ljubavi koju si doživeo ti i tvoja Crvena zvezda! Život ide dalje, a ti zaužuješ samo najbolje i znam i sigurna sam da će svaka sledeća stranica biti ispisana još lepšim emocijama, doživljajima, dogadjajima i da ćemo zajedno uživati u svim tvojim uspesima jer tvoja čista i dobra duša to zaslužuje! Vole te princeze tvoje. Srećan rođendan bejb – napisala je ona.

Poznato je da je Marko do sada igrao za jedan klub u Srbiji, međutim u njegovoj karijeri sada dolazi do promene i on prelazi u Grčku da igra. S obzirom na to da je Katarina zbog svog posla i nastupa dosta vezana za Srbiju, nije poznato kako će njihova porodična dinamika funkcionisati, te da li će se ona i Katja preseliti zajedno sa Gobeljićem.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz