Pretraži

„OD POBEDE NISAM SPAVALA“: Lorin se oglasila prvi put nakon Evrovizije, evo šta je rekla povodom plasmana koji je izazvao kontroverze

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/loreenofficial

Prema mišljenju mnogih, njena pobeda nije zaslužena, te je mnoge razljutio ovakav ishod ovogodišnje Evrovizije



Favorit publike je bio Finac Karija, koji je od gledaoca i dobio najviše poena, dok je Lorin pobedu odnela zahvaljujući glasovima žirija. 

Nakon ovoga, pokrenuto je više peticija za ukidanje stručnog žirija, a samo jednu je potpisalo preko 55.000 ljudi.

Lorin se prvi put nakon pobede, uključila u program britanske televizije, pa otkrila da je svesna haosa koji je nastupio nakon njene pobede, ali je vešto izbegla da prokomentariše ova dešavanja navodeći da je iscrpljena posle proba, nastupa i svega što je nastupilo nakon finala takmičenja.

Nisam nimalo spavala od pobede. Ovo je prelep način da se bude iscrpljen. Neću da se žalim – rekla je ona na samom početku uključenja.

U finalu sam pokušavala da balansiram stvari u sebi, jer se toliko toga dešavalo oko mene. Moja ekipa je bila nervozna, stalno sam ih smirivala… Nokti više nisu tu, tu su bili samo u svrhu performansa. Nisu praktični. Bili su tu da naglase moje pokrete – otkrila je Lorin nešto više o samom finalu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOREEN (@loreenofficial)

Ona je takođe istakla kako joj je druga pobeda ostavila bolji utisak od prve.

Drugi put kad sam pobedila je bilo malo bolje nego prvog puta. Prvi put mi je sve bilo novo, a sad je bio osećaj kao da se vraćam porodici. Znaš ljude, znaš šta da ne radiš, šta da radiš… Bila sam više prisutna, više u trenutku, veoma sam uživala. Nadam se da će šou u Švedskoj sledeće godine biti nešto stvarno posebno.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz