Pretraži

“Ti ga lečiš“: Vojaž i Tamara ne prestaju sa javnim pokazivanjem emocija, fanovi stavili do znanja šta misle o njihovoj vezi (VIDEO)

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:tamarakujacic

Vojaž već neko vreme uživa u ljubavi sa svojom devojkom Tamarom, što ovaj reper ni ne krije. Oni neretko objavljuju zajedničke fotografije i snimke, a svojim gestovima pokazuju koliko su zaljubljeni.

Javnosti je poznato da je Vojaž u emotivnom odnosu sa Tamarom Kujačić već skoro godinu dana, a svojim snimcima i fotografijama na društvenim mrežama potvrđuju da je njihova ljubav svakog dana sve jača, te da jedno drugom predstavljuju najveću podršku.

Iako Tamara živi u Norveškoj, ona i reper uspešno održavaju vezu na daljinu, a već nekoliko puta do sada su imali priliku i da uživaju na zajedničkim odmorima na egzotičnim destinacijama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ♡ TAMARA KUJACIC (@tamarakujacic)

Sada je Tamara još jednom pokazala svoju zaljubljenost i objavila snimak na svom TikTok profilu, na kom sve češće kači klipove sa reperom. Ona je nedavno podelila i nekoliko snimaka iz Grčke, gde su proveli nekoliko dana i po svemu sudeći radili na novim spotovima koje Vojaž priprema za svoju prubliku.

Na ovom, najnovijem klipu, popularni izvođač je čvrsto zagrlio svoju izabranicu što je nju posebno raznežilo, te je ona odlučila da ga podeli na svojim mrežama.

@tamarakujacic 🤍 #fyp ♬ make you mine edit audio – madibeerfansx

Tamara je objavila njihov zajednički snimak uz pesmu “Make you mine“, a kao opis stavila je belo srce. Njihov snimak broji skoro pola miliona pregleda, a komentari njihovih pratilaca su se samo nizali.

“Prelepi ste“, “Najlepši par“,bili su samo neki od komentara, a jedan je posebno zapao mnogima za oko kada je korisnica Tiktoka napisala “Ti ga lečiš“, aludirajući na to da je ona uvek tu za njega.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News