Pretraži

Miljkovići uložili desetine hiljada evra u dom: Renovirali luksuzni stan dva puta, svaki detalj namenili porodičnom uživanju (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/marko.miljkovic

Popularni par Luna Đogani i Marko Miljković nedavno su renovirali stan, a gotovo od samog početka njihovog zajedničkog života, njihovi fanovi su imali priliku da zavire u svaki kutak njihovog doma.

Luna i Marko su se u stan na Bežanijskoj kosi uselili krajem 2021. godine. Od zarade u rijalitiju, Luna je sebi uspela da obezbedi nekretninu u prestižnom A bloku, međutim, nakon što su dobili prvu ćerkicu, oni su sebi morali da obezbede prostraniji dom, te su kupili stan za koji su izdvojili 160.000 evra.

Oni su tada, prema navodima, za uređenje doma izdvojili dodatnih 30.000 evra, te ih je sve kompletno izašlo nešto manje od 200.000 evra.

O tome kako su uspeli sebi da obezbede novi stan dosta se spekulisalo, a pojedini komentari su tvrdili da su Luna i Marko novac dobili od fanova, što je Miljković oštro demantovao, otkrivajući da je par zapravo podigao kredit.

„Istina je da smo stan kupili na kredit i da ćemo ga otplaćivati narednih 15 godina, a ja se nadam i dosta manje. Moramo da budemo uporni i da se trudimo. Zajedničkim snagama možemo da isplatimo nekretninu. Jednim delom smo platili kešom, jednim delom je kredit. Od te priče da nas fanovi finansiraju, to apsolutno nije istina“, rekao je on tom prilikom.

@lunadjogani96 Svakodnevnica Ovo prvi put radim, jako mi se svidja fora💪🏻 #fyp #motherday ♬ original sound – LunaDjo

U međuvremenu, Miljkovići su dobili još jednu ćerkicu, te su nedavno odlučili da renoviraju dečiju sobu kako bi je prilagodili potrebama njihovih devojčica. Međutim, oni se tu nisu zaustavili, već su odlučili da okreče ceo stan, kao i da promene pojedine detalje, a prema izvoru oni su za renoviranje izdvojili više od 20.000 evra.

U domu Lune i Marka dominiraju svetle nijanse zidova, dok je nameštaj u njihovoj spavaćoj i dnevnoj sobi tamno tirkizne boje. U dnevnoj sobi dominiraju drveni detalji, sa crnim komadima nameštaja, dok je u kuhinji pretežno svetlo drvo, kao i sivkasta radna ploča. Što se tiče hodnika i tu su uključeni detalji od svetlog drveta, ali i ogledala i sa jedne i sa druge strane zida.

Kada se radi o dečijoj sobi, ona je do skoro ima iscrtan jedan zid sa slonićima i dečijim motivima, a soba je bila pretrpana igračkama njihove starije ćerkice, kao i krevetom, za koji je Marko istakao da je za odrasle ljude, te da su ćerkicama sada obezbedili nešto odgovarajuće za njihov uzrast. Prema planu, oni će sobu okrečiti i prilagoditi je njima, a finalni rezultat još nisu podelili sa pratiocima.

Miljkovići dosta vremena provode i na terasi kada je lepo vreme, a sve do renoviranja na njoj su imali veštačku travu, dok su sada tu dominatne pločice, dve udobne fotelje, kao i velika bela ljuljaška.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz