Pretraži

„Prvo primetim ponašanje“: Sanja Vučić otkrila šta zahteva od partnera, pa se osvrnula na period koji je provela u grupi „Hurricane“ (VIDEO)

Showbiz
0
Foto: IDJTV

Pevačica Sanja Vučić svoj ljubavni život vešto krije od javnosti, ipak na to kako uspeva da održi vezu, ali i šta joj je najprivlačnije kod muškarca je imala spreman odgovor.

Prema navodima medija, Sanja duži vremenski period uživa u ljubavi sa izvesnim Nenadom. Iako su se nekoliko puta pojavljivali u javnosti, pevačica nije bila toliko rada da komentariše ovaj odnos.

Ona se sada našla u najnovijem izdanju emisije One On One na IDJTV-u, u kojoj je odgovarala na najzanimljivija pitanja pratilaca sa društvenih mreža, te se dotakla i svog privatnog života i ljubavnih odnosa i otkrila šta je to što prvo primeti na muškarcu.

„Ponašanje“, rekla je kratko Sanja, a potom priznala šta je po njenom mišljenju najbitnije u vezi i kako ona održava svoju.

„Razumevanje, podrška, ljubav, nežnost, sve te najdivnije stvari… I to zahtevati od svog partnera i mislim da će tako da se održi, bar je meni tako uspevalo, dok je uspevalo“, istakla je pevačica.

Poznato je da je Sanja 5 godina bila deo popularne grupe Hurricane, rame uz rame sa Ksenijom Knežević i Ivanom Boom Nikolić, a sada se u tri reči opisala svoje iskustvo u ovoj grupi.

„Zabavno, naporno, iskustveno.“

Šta je to još Sanja otkrila o svom privatnom životu, ali i kako gleda na ovogodišnje takmičenje PZE, kao i da li bi se ponovo prijavila za Evroviziju pogledajte u najnovijem izdanju One On One-a.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz