Pretraži

„Ne postoji lak način da se ovo kaže…“: Netfliksova zvezda otkrila da ima TEŠKU BOLEST, pa usledila važna poruka za sve fanove (VIDEO)

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:harryjowsey

Zvezda Netfliksovog rijalitija “Too Hot To Handle” Hari Džosvej otkrio je da boluje od teške bolesti, povodom koje se obratio svojim brojnim pratiocima i fanovima na društvenim mrežama.

On je u prvoj sezoni Netfliksovog rijalitija pokupio sve simpatije publike, pa je postao i jedan od omiljenih učesnika, a potom nastavio da uspešno gradi svoju karijeru influensera.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Harry 🧿 (@harryjowsey)

Iako je pažnju privlačio svojim ponašanjem kao i postupcima koji nekima nisu bili prihvatljivi, ovog puta Hari se obratio pratiocima po pitanju jedne veoma ozbiljne teme.

Ovaj mladi influenser je dve godine na svom ramenu imao promenu ni ne pretpostavljajući da se radi o mnogo ozbiljnije probelmu. Kada je otišao na pregled ustanovili su da nije obična promena već da je dobio rak kože.

Džosvej je sada apelovao na svoje pratioce da redovno odlaze na preglede kože, kao i da koriste zaštitni faktor ne bi li izbegli ono što se njemu dogodilo. Kako je sam istakao on je sada dobro i sve će biti u redu samo je potrebno čuvati i štiti kožu na adekvatan način.

@harryjowseyPlease wear sunscreen ☀️♬ original sound – Harry Jowsey

“Zdravo prijatelji, ne postoji lak način da se ovo kaže, ali prošle nedelje sam išao kod doktora da proverim svoju kožu i otkrili su rak kože. Biću dobro i sve će biti u redu, ali sam želeo da napravim ovu objavu da bi čuli ovo. Molim vas nosite kremu za sunčanje, molim vas proveravajte svoju kožu, jer se nikada ne zna. Ja sam imao promenu na ramenu već godinu, dve dana i nisam imao pojma. Budite malo više oprezni, jer sada i ja moram”, ispričao je Hari u videu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News