Pretraži

„Želim da vidim vaša lica!“ Poznati reper uputio neobičnu molbu fanovima pred nastup na Coachelli (FOTO)

Showbiz
0
Foto:Printscreen/Instagram:feliciathegoat

Tyler, The Creator je glavni izvođač na ovogodišnjoj Coachelli, a za svoje fanove ima samo jednu molbu pre nego što počne sa nastupom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tyler, The Creator (@feliciathegoat)

Ove godine je očigledno da Tyler preuzima glavnu scenu na festivalu, a samim tim on ima i neke od svojih zahteva za ovaj nastup koji će sigurno proći propraćeno.

Kako on samo kaže, njegova jedina želja jeste da nastup u koji on ulaže trud i rad budu cenjeni, zato želi da njegovi fanovi ne uključuju kamere u toku nastupa, pogotovo ne sa blicevima.

U susret ovom velikom festivalu koji posećuju mnogi ljudi sa svih strana sveta, Tyler je postavio nedaleko od mesta festivala veliki bilbord na kom je napisao da želi da proprate koncert, a ne da se koriste kamere.

“Voleo bih da vidim vaša lica, a ne svetlo od telefona“, pisalo je na bilbordu.

Tyler, The Creator nije jedini reper koji je preduzeo korake kako bi ograničio upotrebu telefona i kamera na svojim koncertima.

Childish Gambino je prethodno zabranio telefone na svom koncertu “PHAROS“ 2016. godine, terajući fanove da svoje uređaje stave u magnetne torbe koje su zaključavane.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tyler, The Creator (@feliciathegoat)

Kendrick Lamar je takođe imao sličnu situaciju, pa je 2018. godine na svojoj “DAMN“ turneji zabranio svim fotografima sem svom timu da fotografišu.

Tyler, The Creator nije stranac na Coachella sceni, s obzirom da je prethodno nastupao na festivalu 2015. i 2018. godine nakon svojih albuma „Cherry Bomb“ i „Flower Boy“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tyler, The Creator (@feliciathegoat)

Takođe je nastupao 2011. godine kao deo grupe Odd Future, ali je grupa izbačena nakon što su članovi prskali obezbeđenje vodenim pištoljima.

Na glavnoj bini Coachelle 2024. godine, zajedno sa Tylerom, nastupaju Doja Cat i Lana Del Rey.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz