Pretraži

Emotivni susret: Katarina Grujić otkrila kako izgleda brak na daljinu sa poznatim fudbalerom, pa dirljivim snimkom raznežila sve (FOTO)

News
1
Katarina Grujić
Photo: Instagram/katarinagrujic.doll

Popularna pevačica Katarina Grujić podelila je emotivni porodični trenutak i snimkom raznežila sve.

Poznati par, pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić, uživaju u skladnom porodičnom životu od kako su stali na „ludi kamen“ 2021. godine.

Katarina i Marko imaju jednu ćerkicu kojoj su u potpunosti posvećeni, međutim njihov zajednički život je krajem leta prošle godine narušila neočekivana promena.

Marko je, naime, dugi niz godina igrao za jedan prestonički klub zbog čega su on i Katarina odlučili da se skuće u jednom luksuznom, beogradskom naselju, međutim fudbaler je prošle godine potpisao novi ugovor sa klubom iz Atine, nakon čega je usledila i njegova selidba u Grčku.

Katarina je sa ćerkicom ostala u Beogradu, zbog svojih poslovnih obaveza, a kako je više puta isticala razdvojenost im teško pada, te par koristi svaku priliku da provede vreme zajedno.

Pevačica trenutno sprema novi album, a nedavno je odlučila i da se posveti novom biznisu, ali je ipak rešila da sa mezimicom poseti supruga u Atini.

Ona je podelila emotivan snimak sa aerodroma na kom ih je, nakon leta, sačekao Gobeljić. Da je njihova ćerkica veoma vezana za tatu vidi se na pomenutom snimku, s obzirom na to da se devojčica zatrčala i uskočila Marku u zagrljaj što je fudbaler dočekao sa osmehom.

Foto: Instagram printscreen/katarnagrujic.doll

Nakon toga, Kaća je podelila i kako izgledaju njena jutra u Atini, te pokazala da uživa u morskom suncu i jutarnjoj kafi na terasi njihovog doma u ovom gradu.

Foto: Instagram printscreen/katarnagrujic.doll

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News