Pretraži

7 meseci nakon objave o krahu ljubavi: Sofija Vergara i Džo Manganijelo zvanično okončali svoj brak

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:sofiavergara

Sofija Vergara i Džo Manganijelo su zvanično okončali svoj brak, sedam meseci nakon što su najavili razlaz.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara)

Bivši par, koji je bio u braku devet godina, okončao je svoj brak 4. aprila, prema sudskim dokumentima koje je dobio Entertainment Tonight. Prema njihovom izveštaju, doneta je presuda o razvodu braka između Veregare i Džoa, te ovaj par sada zvanično više nije zajedno.

Vesti stižu dva meseca nakon što se par složio da mirno okonča svoj brak. Prema prethodnim sudskim dokumentima koje je dobio TMZ, Vergara i Manganijelo su se složili da zadrže imovinu koju su pojedinačno stekli tokom svojih sedam godina zajedno. U dokumentu je takođe napomenuto da oboje odustaju od prava na alimentaciju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara)

U julu 2023. godine bivši supružnici su priznali da su doneli odluku kako će se razvesti, jer između njih ipak postoji dosta razlika, ali će se i dalje voleti.

„Kao dve osobe koje se veoma vole i brinu jedna za drugu, ljubazno molimo za poštovanje naše privatnosti u ovom trenutku dok prolazimo kroz ovu novu fazu naših života. Odlučili smo da se razvedemo.“

Nekoliko dana kasnije, Manganijelo je zvanično podneo zahtev za razvod od svoje bivše supruge, navodeći „nepomirljive razlike“ kao razlog za razlaz. Naveo je datum rastajanja 2. jul 2023. godine i napomenuo da imaju predbračni ugovor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JOE MANGANIELLO (@joemanganiello)

U januaru je Vergara takođe otkrila zbog čega je njen brak na kraju došao do kraja.

„Tek sam se razvela od svog drugog supruga, s kojim sam bila 10 godina. Moj brak se raspao jer je moj suprug bio mlađi, želeo je decu, a ja nisam želela da budem stara majka“, rekla je u intervjuu za El País.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara)

Iako Vergara nije javno saopštila da li je u novoj vezi, njen bivši jeste. U februaru je Manganijelo na Instagramu objavio svoju novu vezu sa Kejtlin O Konor, sa kojom su ga povezivali još od septembra 2023. godine.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News