Pretraži

„Recite kakav CAR!“ Barbara Bobak iznenadila Aleksandru Prijović neobičnim POKLONOM, ono što se nalazilo u korpi cveća nasmejalo je sve! (VIDEO)

News
0
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Na jednom od koncerata Aleksandre Prijović u Novom Sadu gošća je bila i mlada pveačica Barbara Bobak, a ona je svojim poklonom oduševila Aleksandru i pokazala svima koliko je kreativna i pažljiva.

Aleksandra je nedavno započela svoju turneju “Od istoka do zapada“ kojom je opčinila publiku, pa čak po par dana zaredom nastupa u jednom gradu što je bio slučaj u Novom Sadu.

Aleksandra je u novosadskoj hali Spens održala čak tri koncerta na kojim su joj razni pevači, ali i pevačice bili gosti, a jedna od njih je bila Barbara Bobak koja nije mogla da prođe neprimećeno.

S obzirom na to da je Bobakova iz Futoga koji se nalazi nedaleko od Novog Sada, ona je odlučila da uruči tradicionalan poklon Aleksandri, koji joj se, sudeći po reakciji, veoma dopao.

@barbarabobakmusic SAVRSEN POKLON POSTOJI 😍 #barbarabobak #fyp #fypシ #aleksandraprijovic #foryou #foryoupage #viral #goviral #balkan #tiktok #music #balkanmusic #barbarizam #srbija #beograd #novisad #foryourpage #xyzbca ♬ Lažeš me ljubavi – Barbara Bobak

Naime, Barbara je u veliku korpu cveća ubacila pivo što je jedno od omiljenih pića ove poznate pevačice, a Aleksandra ne krije da ga obožava. Pored toga u korpi su se našli i čvarci, slaninica, kulen, ali i mladi luk.

Barbara joj je uručila poklon na bini, pa se obratila publici, ali i Aleksandri posebnim rečima:

– Pre svega, moram da ti se zahvalim što si me pozvala pred ovoliki auditorijum i to baš u mom gradu. Stvarno zaslužuješ ovo što ti se dešava. Imam poklon za tebe, jedno malo iznenađenje i dobrodošlicu, novosadsku. Ovde su ti čvarci, slanina, kulen i pivo, znam da voliš pivo – ispričala je Barbara.

@croatianginger Čvarci i pivo🤣❤️ . . . #aleksandraprijovic #prija #aleks #zvijezda #viral #foryou #fyp #foryoupage #aleksandra #aleksandra #prijovic #prijovicka #kragujevac #odistokadozapada #osijek #koncert #tiktokbalkan #tiktokhrvatska #banjaluka #borik #9zivota #testament #novisad #halaspens #spens #countdown #apmaraton #maraton #mestozlocina #prvired #barbarabobak ♬ original sound – Marija Pocrnjić

– Recite kakav car! Prvo ću čvarke da pojedem i da popijem pivo! Hvala ti na poklonu – zahvalila se Aleksandra.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News