Pretraži

Kuća Tonija Montane stavljena na prodaju: Vrednost ikoničnog kompleksa iz filma “Scarface“ vredi 40 miliona dolara

Lifestyle
0

Da li ste zamišljali dok ste gledali ovaj film da živite u ovoj kući? Ako jeste sada se zna i zvanična cena iste, pa ako ste razmišljali o kupovini- može biti vaša.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pubity (@pubity)

U Montesitu velika vila koja je najpoznatija kao dom i simbol ekstremnog bogatstva za lik Tonija Montane (Al Paćina) u filmu “Scarface“ iz 1983. godine, sada je na tržištu po ceni od 39.995.000 dolara.

Dizajnirana od strane slavnog arhitekte Bertrama Gudhjua za prodavca nekretnina Džejmsa Valdrona Gilaspija, koji se navodno zaputio u Montesito zbog blagih klima.

Ova velelpna vila koja je više kao neki mini kompleks od 10 hektara završena je 1906. godine.

Foto:Printscreen/Youtube:Rotten Tomatoes Trailers

Velika vila koja se prostire na 12 000 kvadratnih metara je ugostila izuzetne goste poput Ajnštajna, Čerčila i Džona F. Kenedija. Renomirani nemački pisac Tomas Man je bio među bivšim vlasnicima.

Iako je imanje prošlo kroz renovacije i nadogradnje kako bi se modernizovalo, originalna veličanstvenost ostaje. Ova kuća sa pet spavaćih soba i sedam kupatila takođe sadrži neoklasične i srednjoistočne elemente, poput pločica, unutrašnjih fontana, kupolastih plafona i složenih mozaika.

Na plafonu u trpezariji se može videti i oslikani plafon od 24-karatnog zlata na kom se nalazi Aleksandar Veliki koji osvaja Persopolis.

Nalazi se na manje od dva kilometra udaljenosti od okeana u podnožju planina Santa Inez, El Fureidis pruža poglede i na Pacifik, uključujući i pogled na Kanalska ostrva.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Lifestyle