Pretraži

Srećno zaljubljena?! Lea Stanković neočekivanim priznanjem iznenadila sve, evo šta o tome misle njeni prijatelji (VIDEO)

Influence
3
Foto: Instagram printscreen/lastankovic

Jedna od najpopularnijih influenserki mlađe generacije, Lea Stanković, podelila je vesti koje su bile pravo iznenađenje za njene fanove.

Lea je dugi niz godina, praktično od kako je bila tinejdžerka, na javnoj sceni, međutim uprkos tome što deli brojne detalje iz svog privatnog života sa pratiocima, ona je svoj ljubavni život za sada uspela vešto da sačuva od javnosti.

Do sada se o njenim odnosima samo spekulisalo, a prijateljstvo između nje i njenog kolege influensera Andrije Jo je dugo intrigiralo sve.

Ni Andrija i Lea nikada nisu potvrdili glasine da su u vezu, međutim njihove prisne fotografije, snimci, kao i brojne zajedničke poslovne saradnje su konstantno bile povod za njihove fanove da sumnjaju da se između njih dešava nešto više od prijateljstva.

Do prekida njihovog odnosa je došlo naglo i neočekivano, a nedavno je Lea u podkastu kod Lune Đogani progovorila o detaljima njihove svađe.

Ne mogu da kažem da smo u svađi. Imali smo jednu svađu, ali da prestali smo da pričamo. Smešno je da ovo kažem ali ja stvarno nemam nikakvo loše mišljenje o njemu niti bilo šta, ja sam sa njim provela toliko godina i sve. Možda se i pomirimo“, rekla je ona između ostalog tom prilikom.

Sada je influenserka, na iznenađenje svoje publike, u novom klipu otkrila da je u vezi. Ona je naime progovorila o zamerkama koje njeni prijatelji imaju na njen račun otkad je našla dečka, te je odlučili da ih ugosti u svom domu na večeri.

„Otkad sam u vezi prijatelji mi se stalno žale kako više nemam vremena za njih, kako se više ne viđamo svaki dan kao pre, tako da sam odlučila da ih iznenadim i organizujem jedno veče sa njima. Da ne ispadne kako za njih više ništa ne spremam, pošto to nije istina“, započela je ona klip, a potom je pokazala šta je sve to spremila za Annu Lazarević i Caleta koji su bili njeni gosti.

@lastankovicTag u komentaru najboljeg prijatelja koji zasluzuje da ga obradujes 😍

♬ Aesthetic – Gaspar

Ovaj video je izazvao veliko interesovanje kod njenih pratilaca na TikToku, pa su za samo nekoliko sati od objavljivanja oni ostavili više od 250 komentara pitajući se ko je Lein novi izabranik.

Komentari (3)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence