Pretraži

“Sila na terenu“: Vojaž pokazao izvajano telo, pa još jednom svima stavio do znanja zašto devojke LUDE za njim (FOTO)

Showbiz
2
Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Mladi reper Vojaž počastio je svoje pratioce na Instagramu fotografijom iz teretane, na koju ženski deo publike sigurno nije ostao imun.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Voyage (@voyage.mp3)

Mihajlo vrlo vodi računa o svom životu i to neretko ističe. Iako on svakodnevno ima obaveze oko muzike i nadolazećih projekata, ne propušta ni odlazak u teretanu.

Već nekoliko puta smo imali priliku da vidimo Vojaža u teretani, ali sada je svoje telo doveo do savršenstva, pa se i pohvalio time na Instagramu.

On je na svom Instagram storiju objavio fotografiju iz teretane bez majice, a uz to je stavio i  pesmu u kojoj on učestvuje, odnosno OAED remix, pa dodao i jedan očigledno značajan stih.

Foto:Printscreen/Instagram:voyage.mp3

“A ja sila na terenu“, napisao je Mihajlo.

Verujemo da su se ovom kadru najviše obradovale njegove obožavateljke koje verno iščekuju da vide Mihajla u nekom od ovakvih izdanja. S obzirom da je sada postao redovan u teretani ne sumnjamo da će Mihajlo uskoro počastiti svoje pratioce još nekom ovakvom fotografijom.

Komentari (2)

  1. Brate ja sam u njegovim godinama izgledao kao bog, ovaj lik je smesan kao crtani film i nista ali bas nista posebno nije lep. Devojke su poremecene dopadaju im se likovi koji izgledaju kao krompiri.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz