Pretraži

Za Vojažem devojke lude, a tek kad vidite njegovog starijeg brata! Vasilija retko viđamo u javnosti, evo kako izgleda (FOTO)

Showbiz
2
Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Mihajlo Veruović Vojaž važi za jednog od najpopularnijih izvođača na našoj muzičkoj sceni, a ono što je uvek isticao jeste koliko mu znači podrška porodice.

Reper je više puta do sada svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram pokazivao kako uživa u vremenu sa porodicom, te su tako mnogi mogli da vide kako izgledaju njegov brat Vasilije i majka Žana.

Zanosna plavuša je dokaz od koga je Vojaž nasledio lepotu, a ništa manje nije slučaj ni sa Vasilijem, koji je godinu dana stariji od njega.

I dok Vojaž uživa u ogromnoj popularnosti, Vasilije nije preterano zainteresovan za eksponiranje, te nemamo često priliku da ga vidimo.

Voyage je svega nekoliko puta do sada kačio slike i snimke sa bratom, a ono što je zanimljivo jeste da su ove fotografije svaki put izazvale lavinu komentara na društvenim mrežama, te su mnoge devojke komentarisale to da i Vasilije, baš kao i njegov brat, oduševljava svojim izgledom.

O svom starijem sinu, govorila je i reperova majka Žana, još davne 2004. godine, kada je iznela potresne detalje o njegovoj borbi za život.

– Naš prvi sin Vasilije bio je visokorizična beba. S njim sam održavala trudnoću svih devet meseci da bi na kraju bio prebrzo rođen, bez znaka života. Bio je na aparatima za veštačko disanje, sa minimalnim šansama da preživi, a čak i ako se to desi, sumnjali su da će ostati velike posledice. Devojka koja je bila sa mnom u sobi javila je Milanu da sam se porodila. Odmah je pozvao porodilište i rekli su mu da je sa mnom sve u redu, ali da je dečak u sobi za reanimaciju. Prvi put sam poželela da moj muž dođe i bude pored mene, verovala sam da ćemo tako uspeti. Milan je utrčao u bolnicu, ali nisu hteli da ga puste. Sačekao je neko vreme, razvalio vrata i dok se probijao do moje sobe pozvali su obezbeđenje. Uspeo je da dođe do bebe – ispričala je Žana tom prilikom.

 

Komentari (2)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz