Pretraži

„Breskvičina pesma nije moja šoljica čaja“: Zorja se osvrnula na dešavanja sa PZE, pa se dotakla i pobedničke numere (VIDEO)

Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen/IDJTV

Strasti oko izbora predstavnika Srbije za Evroviziju koja će se ove godine održati u Švedskoj se i dalje ne smiruju, a sada je sud o takmičenju dala i jedna od učesnica Zorja.

Najviše komentara su izazvale Teya Dora koja je zauzela prvo mesto i Breskvica koja se našla na drugoj poziciji. I dok su glasovi publike išli u korist Breskvice, stručni žiri je bio naklonjeniji Teya Dori koja je na kraju i odnela pobedu.

Ovakav rezultat je izazvao podeljene komentare na društvenim mrežama naročito od strane Breskvičinih fanova koji smatraju da je mladoj pevačici pobeda nepravedno oduzeta.

Mišljenje o ovoj temi dale su brojne poznate ličnosti, među kojima se našao i Voyage, Breskvičin bivši dečko, a sada se na numere njene dve koleginice osvrnula i Zorja, koja se takođe takmičila na PZE sa numerom „Lik u ogledalu“.

Ona je najpre otkrila da li se družila sa Breskvicom tokom priprema za takmičenje, a potom otvoreno rekla šta misli o njenoj pesmi „Gnezdo orlovo“.

„Nisam se nešto specijalno družila, ali komunicirala jesam. Ona je jedna jako slatka osoba, prijatna. Nismo imale vremena jer smo bile blizu pa onda se ona sprema, ja se spremam, ona ode, ja tad silazim i onda se nismo toliko sretale. Njena pesma nije moja šoljica čaja. Ja takvu muziku privatno ne slušam, nije me odradilo, ali svakako da poštujem svačiji umetnički izbor“, rekla je ona u emisiji „One On One“ na IDJTV-u.

Zorja je potom otkrila šta misli o Teya Dorinoj pobedi, kao i kome bi dala 12 poena da je mogla.

„Apsolutno mislim da svako ko je pobedio zaslužuje pobedu i smatram takođe da Teya Dora zaslužuje pobedu. Ona je bila jedan od mojih favorita, jako sam zavolela pesmu čim je izašla i želim joj svu sreću. Nadam se da će jako dobro da se plasira i osećam da će jako dobro da se plasira na Evroviziji. Ja bih 12 poena dala… Pa verovatno bih isto dala Teya Dori. Nisam puno razmišljala o tome, ali eto neka to bude moj odgovor“, navela je pevačica.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz