Pretraži

Naporni treninzi su se isplatili: Vojaž pokazao kako je izgledao pre 8 godina, razlika je očigledna! (FOTO)

Showbiz
1
Foto: Instagram printscreen/voyage.mp3

Vojaž je na svom Instagram storiju podelio fotografiju iz 2016. godine, a znatna razlika u njegovom fizičkom izgledu se definitivno može primetiti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Voyage (@voyage.mp3)

Mladi reper Vojaž ne prestaje da niže hitove što pokazuju brojke na svim platformama, ali i to da se za njegov nastup uvek traži karta više.

Iako je zauzet zbog nastupa, ali i novih muzičkih projekata, ovaj mladi muzičar ima vremena i za trening što se u poslednje vreme može uočiti, jer je promena očigledna.

Foto:Printscreen/Instagram:voyage.mp3

On neretko objavljuje fotografije sa treninga na svom Instagram profilu, a sada je pokazao pratiocima kako je izgledao 2016. godine. Mihajlo je objavio fotografiju na kojoj se vidi da nosi bokserske rukavice dok pored njega stoji trener.

Foto:Printscreen/Instagram:voyage.mp3

“2016.“, napisao je Vojaž na fotografiji.

Zanimljiva činjenica je to da Mihajlo ima ulogu Aljoše u seriji “U klinču“ gde se on na početku bavi boksom, a zatim se opredelio za muziku. Očigledno da postoji velika sličnost između lika kog tumači u seriji i njega.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Voyage (@voyage.mp3)

Prisetimo se, pre par dana se Mihajlo pohvalio fotografijom iz teretane zbog koje mnoge devojke nisu ostale imune, jer se zasigurno može primetiti njegov napredak kada je fizički izgled u pitanju.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz