Pretraži

Pohvalila se izvajanom figurom: Marina Visković fotografijama sa treninga zapalila društvene mreže (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
0
Foto: M.M./ATAImages

Pevačica Marina Visković ne prestaje da privlači pažnju svojim atraktivim fotografijama, a sada je pokazala koja sportska aktivnost joj je omiljena.

Od kada se pojavila na našoj javnoj sceni Marina Visković važi za jednu od najatraktivnijih pevačica i osim svojim glasom veliku pažnju privlači i svojim izgledom.

Do pre nekoliko dana ona je oduševljavala fotografijama sa omiljenje destinacije poznatih – Dubaija, gde je otišla da „napuni baterije“. Pevačica je tada pokazala rezultate napornih treninga na kojima je ona redovna, pa izazvala lavinu komentara onih koji nisu mogli da sakriju divljenje zbog njenog izgleda.

Čim se vratila sa odmora, pevačica se odmah vratila i svojoj rutini i vežbanju, pa je potom pokazala u kojoj sportskoj disciplini veoma uživa.

Foto: Instagram printscreen/marina_viskovic_official

Naime, ona je prvo na svojoj Instgarm priči objavila fotografiju iz teretane po kojoj se i te kako vidi da pevačica ne pravi velike pauze u vežbanjima, a potom je pokazala nekoliko momenata sa svog boks treninga.

Ako je suditi po snimcima, pevačica se jako dobro snalazi u ovoj disciplini, a pored svega takođe i jako uživa.

Foto: Instagram printscreen/marina_viskovic_official

Podsetimo, pevačica je nedavno sve iznenadila pokazavši sebe bez šminke i bez ijednog filtera, te istakla da ponekad i sama zaboravi kako izgleda. Ova njena fotografija naišla je na brojne pozitivne komentare onih koji su Marinu hvalili i u ovom izdanju, a ona je najnovijim fotkama pokazala zašto već gotovo punu deceniju mami uzdahe muškaraca.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz