Pretraži

„Stanje je alarmantno“: Marina Visković otputovala na luksuznu destinaciju, pa fotkama zapalila mreže (FOTO)

Showbiz
1
Photo: Marija Mladjen/ATAImages

Pevačica Marina Visković ne prestaje da izaziva pažnju svojim objavama na društvenim mrežama sa jedne luksuzne destinacije.

Marina se već nekoliko dana nalazi na, u poslednje vreme, omiljenoj destinaciji poznatih – Dubaiju. Ovu lokaciju su do sada posetile brojne ličnosti sa estrade, kao i influenseri, a sada je i pevačica odlučila da tamo napuni baterije.

Poznato je da Marina važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na našoj sceni, kao i da vodi računa o svom izgledu, te se često snima kako gotovo svakodnevno trenira.

Ona je sada pokazala da rezultati napornih treninga nisu izostali i to na najlepšim plažama i bazenima Dubaija. Pevačica se skinula u kupaći i izazvala lavinu komentara onih koji nisu mogli da sakriju divljenje zbog njenog izgleda.

„Stanje je alarmatno“, napisala je ona u opisu jedne od fotki citirajući svoju numeru, sa čim su se njeni brojni pratioci složili.

Marina je sa ponosom pokazala trbušnjake i izvajane noge i još jednom se zahvalila personalnom treneru na rezultatima koje je uspela da postigne.

Podsetimo, pevačica je nedavno sve iznenadila pokazavši sebe bez šminke i bez ijednog filtera, te istakla da ponekad i sama zaboravi kako izgleda. Ova njena fotografija naišla je na brojne pozitivne komentare onih koji su Marinu hvalili i u ovom izdanju, a ona je najnovijim fotkama pokazala zašto već gotovo punu deceniju mami uzdahe muškaraca.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz