Pretraži

„OVO NISU VREMENA ZA SLAVLJE“: THCF odložio veliki koncert zbog nezapamćene tragedije (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Bore i Stefan su danas izdali saopštenje putem društvenih mreža da su zajedno odlučili da odlože ovaj koncert zbog tragedije koja je pogodila našu zemlju.



THCF-ovci su snimili video klip u kome su pružili podršku svima pogođenim tragedijom i naveli razloge zbog kojih se koncert odlaže.

Pozdrav familijo, u ovim trenucima koji su teški za sve nas, svu našu decu i za sve naše roditelje izaći ćemo sa jednim saopštenjem koje smo napisali za sve vas. Želimo da vas obavestimo da smo jednoglasno doneli odluku da odložimo rođendanski koncert koji je zakazan za 16. jun na Tašmajdanu za neko vreme kada to bude bilo moguće sprovesti u delo. Kao deca ovog grada duboko smo pogođeni tragičnim događajima i smatramo da ovo nisu vremena za slavlje. Želimo da pošaljemo poruku da saosećamo sa porodicama nastradalih i da vama najmlađima pokažemo da smo uz vas. Čuvajte se i držite zajedno više nego ikada – rekli su članovi THCF-a.

Ovaj njihov gest podržali su mnogi u komentarima, navodeći da su još jednom pokazali da su "ljudine velikog srca".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by THCF (@thclafamilija)

Bore i Stefan su takođe istakli da će kupljene karte važiti i za novi datum koncerta, koji će biti održan u neko primerenije vreme, ali da se kupljene karte mogu i vratiti.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz