Pretraži

U torbama imaju čitavo BOGATSTVO: Srpske influenserke ne kriju da obožavaju skupocene komade, a za neke od njih izdvojile su HILJADE evra (FOTO)

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:sofijamilo/imfashionbabeb/tamara/enaluna

Činjenica je da influenserke i poznate dame vole skupe odevne predmete, a neke od njih nemaju problem da za pojedine komade izdvoje pozamašne sume novca.

Neke od naših influenserki imaju čitavo bogatstvo u svojim torbama, a da ih obožavaju pokazuje činjenica da svako malo pazare novu i podele to sa pratiocima.

Tamara Kalinić

Tamara Kalinić važi za jednu od naših najuspešnijih influenserki što i pokazuje činjenica da je rado viđen gost an svim velikim modnim događajima. Da je ljubitelj skupocenih brendiranih torbi Tamara nijednog trenutka nije krila, a u njenoj kolekciji se mogu naći Hermes, Prada, Gucci, YSL kao i mnoge druge koje neretko pokazuje na svojim društvenim mrežama.

Cene njenih torbi se kreću od nekoliko hiljada, pa sve do nekoliko desetina hiljada evra. Ono što sa sigurnošću možemo da potvrdimo jeste da su neke od njenih najskupljih torbi iz kolekcije brenda Hermes (modeli: Kelly i Birkin)

Sofija Milošević

Otkako je u svetu mode, Sofija je redovno svojim pratiocima pokazivala skupocene odevne predmete, a ni torbe nisu tu izostale, pa se na njenom profilu može videti da obožava torbe brenda Hermes, Prada, Chanel i još mnogo drugih.

Dunja Jovanić

Iako je jedna od uspešnijih influenserki, sudeći po Dunjinom Instagramu ona vrlo proračunato troši svoj novac, te vrlo često razmišlja i po par meseci o kupovini dizajnerske torbe.

Svakako, Dunja ima veoma zavidnu kolekciju skupocenih torbi za koju ne sumnjamo da će se proširiti još više.

Ena Luna

Na Eninom Instagramu se neretko može videti da obožava brendiranu garderobu, a cipele i torbe su joj prava opsesija.

Njena velika ljubav prema modi se svakodnevno odražava na njenom Instagram profilu, a koliko voli modu, nije sakrila nijednog trenutka. U njenom garderoberu se mogu naći torbe brendova kao što je Louis Vuitton, Chanel, ali i Coperni.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News