Pretraži

Kan Džinović pokazao rezlutate napornih treninga: Novom fotografijom ostavio obožavateljke bez teksta (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
1
Foto: Instagram printscreen/dzinovic_kann

Kan Džinović je na svom Instagram profilu pokazao rezlutate napornih treninga, pa objavom ostavio mnogobrojne obožavateljke bez teksta.

Dok je njegova sestra, Đina Džinović veoma aktivna na društvenim mrežama i neretko deli momente iz svog privatnog života, zbog čega je samo na Instagramu prati preko 100 hiljada ljudi, Kan se ipak trudi da svoj privatni život drži dalje od očiju javnosti.

Možda upravo ta njegova tajnovitost i intrigria javost, koja se trudi da što više sazna o ovom mladiću, pa svaka njegova objava na društvenim mrežama privlači veliku pažnju.

Kada je u pitanju Kanovo oglašavnje na društvenim mrežama, najčešće možemo videti fotografije sa putovanja ili sa treninga, na kojima se mladi Džinović strasno posvećuje boksu.

Nesumnjivo je da Kan dosta pažnje posvećuje važbanju, a sada se svojim pratiocima na Instagramu pohvalio rezultatima napornih treninga. Naime, na fotografiji koju je uslikao u ogledalu u teretani vide se njegovi izvajani mišići koji će zasigurno ženski deo njegovih pratilaca ostaviti bez teksta.

Foto: Instagram printscreen/dzinovic_kann

Podsetimo se, osim fotogarfija sa treninga, na njegovom profilu su se do nedavno mogle videti i fotografije sa njegovom devojkom, koje je, međutim, Kan nedavno obrisao sa svog profila. Ovaj detalj privukao je pažnju mnogih koji se pitaju da li je to Kan prekinuo vezu sa misterioznom lepoticom, ili mu se samo više nisu dopadale fotograije.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz