Pretraži

„Bilo bi savršeno da dobijemo dve devojčice“: Ana Rajković otkrila sve o trećoj trudnoći, pa iznenadila sve planovima za budućnost (FOTO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/rajkovic__ana

Influenserka Ana Rajković progovorila je o trećoj trudnoći, ali i planovima za budućnosti i još jedno proširenje porodice.

Ana i njen suprug, fudbaler Predrag Rajković, su svoju ljubav krunisali brakom 2018. godine, prvog sina Relju su dobili 2019., a mlađeg Tadiju 2020. godine. Oni od tada uživaju u porodičnom životu, a pre nekoliko meseci iz njihovog doma su stigle najlepše vesti, odnosno influenserka je podelila da je po treći put u drugom stanju.

Popularni par je ubrzo otkrio i po bebe, a na radost cele porodica, dom Rajkovića će biti bogatiji za jednu devojčicu, što je bila Anina velika želja posle dva dečaka.

Influenserka je nedavno govorila o porodičnoj dinamici i tom prilikom otkrila šta je jedino što izaziva neslaganje.

Nastao je problem oko imena, Relja je gledao crtani želeo je da se zove Arija, tata je želio da se zove Lara, mama Nora, imamo jedan opšti cirkus oko imena, ja bih volela da se zove Nora“, priznala je ona.

Ana je sada odgovarala i na pitanja svojih pratilaca sa Instagrama, prilikom čega je otkrila da li i kako joj se treća trudnoća razlikuje od prve dve.

„Da, toliko da ni sama ne mogu da poverujem. U prve dve trudnoće sam imala prejake mučnine, osećala sam se jako loše, bez snage, u ovoj trudnoći se prvi put osećam savršeno i baš uživam u njoj konačno“, priznala je ona.

Foto: Instagram printscreen/rajkovic__ana

Na iznenađenje mnogih, Ana je progovorila i o četvrtoj trudnoći, te otkrila da bi volela i četvrto dete i to u kratkom razmaku u odnosu na treće, pa objasnila svoje razloge.

„Generalno kada je mala razlika mnogo je lakše da su deca istog pola, jer imaju ista interesovanja i sve, da kažem, isto vole. Tako je u našem slučaju, imamo dva dečaka i zaista se prelepo slažu, tako da bi bilo savršeno da dobijemo i dve devojčice. Ako mene pitate…“

Foto: Instagram printscreen/rajkovic__ana

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence