Pretraži

Nakon spekulacija o raskidu, Anja Bla otkrila sve o odnosu sa Bakom: Influenserka priznala šta je razlog njihovih svakodnevnih rasprava

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
baka prase anja bla
Foto: Instagram printscreen/bakaprase

Nakon navoda o raskidu sa jutjuberom Bakom Prasetom, poznata influesnerka Anja Bla rešila je da otkrije istinu o njihovom odnosu i priznala šta je ono oko čega se njih dvoje svakodnevno raspravljaju.

Pre nekoliko dana influenserka Anja Bla i njen dečko Baka Prase pronašli su se u centru zbivanja, nakon priča da su raskinuli vezu nakon više od 4 godine. Ove „priče“ pustio je njen dečko, kako je i sam naveo „zbog marketinga“.

Iako je nakon nekoliko dana influenser priznao da je sve izmislio i da je „slagao“ pratioce i o raskidu, i navodnom bankrotu, kao i o tome da je prodao automobil koji je poklonio Anji, ipak priče o ovoj drami su i dalje aktuelne, i dalje svi spekulišu o tome, a sada se Anja našalila na svom profilu, pa pokazala zbog čega se ona i Baka svakodnevno svađaju.

Naime, ona je na svom Instagram profilu objavila snimak na kom se vidi ona dok izgovara:

„Ja tebe volim više“, na šta je došao Bakin odgovor iz daljine:

„Ne voliš me ni blizu koliko ja tebe“, odgovorio je njen dečko, na šta se ona nadovezala:

„Nemoguće“.

Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Ova rasprava je nasmejala, ali i raznežila mnoge, a Anja je u opisu videa napisala:

„Naša glavna svakodnevna rasprava, ko koga više voli“, našalila se influesnerka.

Inače, u jeku drame oko Bakinog bankrota i njihovog raskida Anja je naišla na veliki broj negativnih komentara i prozivki pa je  influenserka jednom objavom stavila tačku na sva nagađanja.

„Tiktok mi je obrisao video gde sam pojedince koji su se radovali našem raskidu i propadanju nazvala jadnicima, poremećenim i bolesno ljubomornim ljudima“, nagalsila je ona pa dodala:

„Tako da vam putem Instagrama još jednom kažem da ste bolesni i poremećeni ako se radujete tuđoj nesreći. Nikada nećete biti ni srećni ni uspešni dok ste toliko zavidni. Iskreno ni ne zaslužujete ništa dobro u životu. Hvala svim ljudima koji su bili podrška potogtovu ženama, od njih sam dobila najepše poruke“, završila je influenserka.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence