Pretraži

Ana Lazarević i Janko humanim gestom oduševili javnost: Influesneri otputovali na Tajland, pa napravili potez o kom mreže BRUJE

Izvor:  IDJTV
|
Influence
2
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pozpularni influesneri Ana Lazarević i Stefan Janković otputovali su na Tajland, a tokom odmora iskoristili su priliku da još jednom pokažu kolika je njihova ljubav prema životinjama.

Nakon što je Janko nedavno oduševio pratioce gestom kada je napravio „darivanje“ i odabrao jednog od fanova za „putovanje iz snova“, par se sa srećnim dobitnikom uputio na Tajland, odakle svakodnevno obaveštavaju svoje pratioce o tome kako se provode.

Ipak, osim uživanja i odmora, par je pokazao da čak ni na putovanju ne zapostavljaju svoju ljubav prema životinjama, pa su napravili potezh koji je izazvao brojne komentare i oduševljenje njihovih pratilaca.

Naime, tokom njihovog putovanja na Tajland oni su posetili zoo vrt gde su se družili sa raznovrsnim životinjama, a Ani je jedna vrsta naročito privukla pažnju.

Tokom obilaska ona je naišla na ulične prodavce ptica, ali uslovi u kojima su oni držali životinje njoj se nikako nisu svideli, pa je rešila da uradi nešto povodom toga.

Ona i Stefan su rešili da kupe sve ptice, a zatim su ih pustili tamo gde pripadaju, na slobodu.

„Stefan i ja smo kupili ceo štand sa pticama da bi ih pustili na slobodu, drže ih bez hrane i vode“, napisala je influesnerka u opisu snimka na kom se vidi kako ona i njen dečko puštaju do malopre zarobljene ptice, da sada slobodno lete.

Foto: Instagram printscreen/annalazarevic2

Od ranije je poznato da je Ana veliki ljubitelj životinja, i da u svojoj kući ima nekoliko ljubimaca, pa ovakav njen potez uopšte nije iznenadio one koji je svakodnevno prate, ali bez obzira na to je naišao na veliko oduševljenje.

Kolika je influesnerkina ljubav prema životinjama pokazala je i njena rekacija nakon što je ostala bez papagaja za kog se jako vezala. Nakon što ga je izgubila, ona je u znak sećanja na svog ljubimca istetovirala pero, a na svom Instagram profilu je tom prilikom napisala:

„Nisam skidala osmeh sa lica kada sam se odlučila na ovaj korak i kada sam ga konačno uradila. Kada je otišao iz mog života stvarno ne mogu da lažem uopšte nisam bila dobro psihički. Nisam razumela kako pored svega što sam prošla u životu sam ovo podnela toliko loše. A onda mi je neko rekao i nika neću zaboraviti: Čovek ti svašta uradi u životu, ali životinja ti pruža samo iskrenu ljubav i nikad ti ništa loše ne uradi, pa ga onda pamtiš samo po dobrom“, istakla je Ana.

Komentari (2)

  1. Te ptičice na Tajlandu se i prodaju da bi se „oslobodile“ i preporuke društava za zaštitu životinja su da se one ne kupuju, jer se na taj način podstiče njihova dalja eksploatacija, jer je prodavcima cilj da one izgledaju što tužnije u tim malim kavezima i da zarade što više na njihovoj muci. Prvi put kad sam ih video prodavac mi je rekao „you pay, I free the bird“. Kako nisam imao para kod sebe, zamolio ga da pusti jadnu ptičicu. On se smejao i otišao kod drugog. ..

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence